Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Monica Bellucci a Sophie Marceau / foto: Reuters

Krásky v Cannes. Která je nejvíc sexy?

Francouzské Cannes jako každý rok zaplavily filmy a krása. Tamní mezinárodní filmový festival je každoročně vedle dobrých i horších snímků přehlídkou odvážných rób, dekoltů a dlouhých nohou.

Do Francie si vždy najdou cestu vyhlášené modelky a herečky a je vždy na co se koukat. Letos se však ani Cannes nevyhnulo celosvětovým ekonomickým otřesům, všudypřítomné krizi.

 
Méně hvězd

Na červeném koberci se tak objevilo o trochu méně hvězd, než je přímořské letovisko zvyklé. Je to jednoduše proto, že Hollywood seškrtal náklady.

 

„Když je největší hvězdou na konci prvního týdne Mariah Carey, tak je zřejmé, že máte trable,“ uštěpačně podotkl k menšímu počtu hvězd nejmenovaný televizní producent.

 

Ale v Cannes se objeví samozřejmě i nejzářivější hvězdy, třeba Brad Pitt či Penelope Cruz. Namířeno tam má i hvězdný Robert Pattinson, miláček nejen pubertálních dívek. A dorazit by měla, jak jinak, i Paris Hilton. To už by bylo, kdyby si Paris nechtěla v Cannes užít.

 
Přehlídka krásek

I přes výše zmíněné ale opravdu bylo i první týden v Cannes na co koukat. Ostatně, můžete to posoudit sami. Začínáme zářivě rudými dámami Sophií Marceau a Monikou Bellucci, které rozklepávají chlapům kolena už řadu let. A pořád jsou ohromně sexy.


magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 395