Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Winslet / foto: Shutterstock

Kate Winslet – z baculky kráskou!

Třiatřicetiletá britská herečka ukázala světu, že není tlustá anglická ošklivka. Vyzkoušejte její líčící triky!

V roce 1998 to byla jen oplácaná holka z Británie, dnes je z ní hvězda a držitelka Oscara za nejlepší herečku za rok 2008. Zlí jazykové tvrdí, že podstoupila plastické operace, ale v jejím případě zřejmě stačilo jen shodit pár kilo a objevily se velmi půvabné rysy jejího obličeje.

magazin.cz

Blond vlasy jí sluší a sem tam vlnka na dlouhých kadeřích dodává všem jejím lookům vzdušnost a ženskost.

Přirozeně
Tak vypadá Kate na první fotografii. Vizážisté pleť sjednotili světlým rozjasňujícím podkladem, zvýraznili lícní kosti jemnou broskvovou růží. Oddálili oči světlou zlatavou linkou ve vnitřním koutku a řasenku nanesli pouze na vrchní víčko, aby oko zůstalo rozzářené a pohled hluboký. Look je dotvořen šťavnatým bezbarvým leskem na rty.

magazin.cz


Zemitě
Oranžové tóny Kate trochu ostaršují, ale zase z ní dělají dámu. Oči jsou jen velmi jemně obtažené hnědou linkou. Vrchní víčko je vystínované zlatavě hnědými tóny do tvaru banánku. Tmavě hnědá řasenka je na obou víčkách a oproti černé nepůsobí tolik tvrdě a změkčuje pohled. Růž je použita v hnědo-oranžovém odstínu. Plné rty vizážisté osvětlili hnědo-růžovou světlou rtěnkou. 

magazin.cz


Vášnivě
Poslední kouřové líčení se hodí spíše na večer. Je poměrně extravagantní, ale Kate v něm vypadá úžasně a mladistvě, ne jako zasloužilá mamka. Barva rtů je potlačena tím, že jsou přetřeny make-upem a následně jen dotvořeny nevýrazným leskem.

Nejdůležitějším bodem je dokonalé sjednocení pleti světlým podkladem. Vizážisté ani nepoužili tvářenku a patřičný důraz položili pouze na oči, které orámovali kouřovým líčením ve fialových tónech. Všimněte si, že na spodním víčku není použita linka, ale stín. Třešničkou na dortu je prodlužující černá řasenka.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 352