Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pavel Novotný / foto: Korzo

Pánská patrola: Novotný je chudák

Pány jsme dlouho zanedbávali, tak to napravujeme a máme tady speciální pánskou patrolu. Kdo z následujících chlapíků je chudáček, který vlastní neschopnost schovává za silná slova a kdo je naopak sympaťák?

Pavel Novotný
Hodnocení: 10 % (a to jen za tu láhev dobrého alkoholu)

Chvilku byl Pavlův přímočarý styl vtipný. Teď už je jeho urážení jemu podobných „celebrit“ trapné. Syn baviče Petra se z jakéhosi záhadného důvodu snaží prosadit v šoubyznysu, a světe div se, stále nemůže najít své místo pod reflektory.

Dle mého by tento jistě inteligentní chlapík měl zabalit svá fidlátka a uchýlit se do bezpečí tátovy firmy a nesnažit se za každou cenu uchytit ve VIP zóně, kde nemá absolutně co nabídnout. Kolotočářský styl oblékání podědil zřejmě po tatínkovi a jednoznačně v něm i stejně jako on blbě vypadá…

magazin.cz

Daniel Bambas
Hodnocení: 85 %

Sexy masíčko... Daniel je chlap, který by mohl mužnost vyučovat. Jednoduchou kombinaci džínů a jednobarevné košile vyšperkoval výrazným páskem, hodinkami, slunečními brýlemi a brašnou s dlouhým uchem. Paráda!

magazin.cz


Michal David
Hodnocení: 65 %

Italská výrazná móda je evidentně Davidova oblíbená. Nebojí se barev ani mladistvého vzhledu, který mu pruhované polo triko a elegantně přehozený svetr přes ramena propůjčí. Leckterý muž by možná při pohledu na pastelové barvy protočil oči v sloup, ale v módě je rozmanitost a zkusit se má vše.

magazin.cz

Kamil Střihavka
Hodnocení: 90 %

Kamil si už léta pěstuje svou nádhernou zářivou hřívu, a i když se ostatní rockeři kolem něj postupně stříhají, on zarputile zůstává u své osvědčené image. Triko z kvalitní bavlny se střízlivým potiskem v kombinaci s dobře padnoucími džínami bude slušet všem sportovně založeným mužům.

magazin.cz

Pepa Vojtek
Hodnocení: 70 %

Pepa si nedávno nechal vlasy brutálně zkrátit, čímž se mu začaly více kudrnatit a zpěvák hned vypadá o pár let mladší. Košile a šortky jsou dohromady fajn, nejsem si jen jistá sportovní mikinou na zip. Mikina a košile klidně, ale nikdy ne mikina na zip, která se hodí maximálně k jednoduchému triku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 203