Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kraťasy jsou sexy / foto: Shutterstock

Co nosí sexy celebrity? Další trendy hadry

Pokud tápete, co nového si do šatníku pořídit, zkuste napodobit styl celebrit. Ty totiž mají za sebou hejna stylistů a vizážistů, které zkrátka vymetání obchodů a přehlídek živí, a novinky mají v malíku.

Pokud toužíte po něčem elegantním, kupte si kalhotový kostým. Zapomeňte ale na černou a jiné tmavé barvy, letí totiž sněhobílá! To ví například Rihanna, která si pod své bílé sáčko oblékla košili se zvířecím potiskem.

magazin.cz

Takzvané harémové kalhoty si pomalu hledají cestičku do dámských šatníků. Ty odvážnější z vás už široké kalhoty s rozkrokem minimálně v půlce stehen a samozřejmě i níže vlastní.

Ostatním doporučuji si extravagantní kalhoty alespoň vyzkoušet, uvidíte, že budou slušet i vám. Ty úplně nejodvážnější by se mohly poohlédnout po kombinéze, kdy právě kalhotová část je harémového střihu.

Zpěvačka Fergie si svou černou kombinézu přepásala výrazným páskem a samozřejmě nezapomněla na boty na vysokém podpatku, které jí prodloužily nohy.

magazin.cz

Jestliže se chystáte pořídit si na léto dlouhé šaty, rozhodně tuto koupi neodkládejte. S výběrem vzoru to budete mít jednoduché, sáhněte jednoduše po květinovém. K maxišatům bude perfektně ladit džínová bundička, u které si nezapomeňte vyhrnout rukávy.

Nicole Richie miluje hippie styl a navíc je podruhé těhotná a tak své rostoucí bříško halí například do modro-růžových šatů v délce ke kotníkům. A hádáte správně, hodila přes sebe džínovku.

magazin.cz

Zlatá barva vypadá luxusně, ovšem pokud to s ní nepřeženete. Letos se nosí zlaté kalhoty, takže pokud se na to cítíte, šup do nich. Vezměte si k nim jednoduchý černý top a černé balerínky stejně jako topmodelka Eva Herzigová a hurá na party.

Kromě zlaté se nosí také zvířecí potisky, které někdo odsuzuje pro jejich pouťovost a jiný vyzdvihuje pro jejich údajný sexyappeal. No, vyberte si samy…

magazin.cz

V teplém letním počasí jistě oceníte minišortky, které jste v zimě nosily společně s neprůhlednými punčochami. V horku na punčochy zapomeňte a vystavte své nožky v kraťáskách končících těsně pod zadkem světu. Odvahu na to má například herečka Sienna Miller a dcera Bruce Willise Rumer.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 400