Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

V čem si vyrazit v létě? V šatech!

Jedním z mála kousků oblečení, který je ryze ženský, jsou šaty. Ty hrají prim zvláště v letních měsících a léto, alespoň podle kalendáře, je konečně tady. Pojďme se mrknout do šatníků hvězd, jestli se tu nenajde inspirace.

Lucie Bílá
Hodnocení: 80 %

Lucie léta skrývala své nožky v nohavicích, jelikož žila v tom, že nejsou vhodné k ukazování. V poslední době ale hodila mindrák za hlavu a sukně a šaty nosí často a s chutí.

Černočerný model oživila stříbrná nitka na sukni a ohromné množství pro Lucku tak typických stříbrných šperků. Fajn je i záplava drobných kudrlinek – dlouhé černé vlasy zpěvačce sluší nejvíc.

magazin.cz


Eva Čerešňáková
Hodnocení: 55 %

Lehký úplet se dá nosit i v chladnějších letních dnech. Rozhodně se ale neinspirujte Eviným modelem, který jednoduše nemá šťávu. Eva vypadá jako stará-mladá, což je rozhodně škoda.

Bílošedý úplet alespoň trochu oživily černé doplňky v podobě legín, balerínek a plédu. Základní část outfitu by se ale na mladých dámách rozhodně neměla objevit – takovýto úplet přenechejte štíhlým maminkám a babičkám. Vy se poohlédněte po něčem bez vzorů a v jasných barvách.

magazin.cz


Dominika Mesárošová
Hodnocení: 85 %

Dominika sáhla po velice sexy outfitu, a sice po kombinéze s kraťoučkými nohavicemi. Kombinézy, které byly hitem v osmdesátých letech, se v obměněné formě opět vrací. Ovšem tato varianta by se měla vyjímat jen na dokonalých tělech.

Dominika předvádí, jak vyzrát na minidélku a přitom se nebát ohnout se – jednoduše vyměňte minisukni za šortky. Šedé a stříbrné doplňky k růžové krásně ladí.

magazin.cz


Barbara Nesvadbová
Hodnocení: 70 %

Spisovatelka ve svém šatníku střídá vlastně jen dvě barvy – temně černou a zářivě bílou. Bílé šatičky s širokou sukní jsou úžasné, kazí je jen dlouhý černý tylový lem, který působí nepatřičně a neladí se zbytkem. Černé subtilní střevíce z lakované kůže ale dostávají za jedna.

magazin.cz


Berenika Saudková
Hodnocení: 60 %

Nedávno jsem se kdesi dočetla, že roztomilé Berenice bylo třicet už dávno. Teď tedy přemýšlím, jestli její modely už nejsou jen okázalou snahou zůstat navždy -náctiletá. Ale koneckonců, proč ne? Umělkyně a navíc pocházející z rodiny, kde normálnost není normální, si podobný úlet asi může dovolit.

Mně se vlastně vše na Berenice líbí, katastrofou jsou ovšem humpolácké boty pamatující už zřejmě ledacos.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 179