Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nikol Štíbrová / foto: Korzo

Otrhaná Nikol Štíbrová a další celebrity

Ženy se dělí mimo jiné na typy, kterým sluší spíše sukně, a na kalhotové typy. Vybrat si mezi nepřeberným množstvím kalhot, které nám prodejci nabízí, ty pravé, je leckdy nadlidský výkon. Jak tohle zvládly naše celebrity?

Martina Dvořáková
Hodnocení: 95 %

Martina se specializuje na luxusní módu. Na této fotografii nám dokazuje, že standardní kombinace džínů a tenisek může vypadat elegantně a žensky.

Modelka sáhla po tmavých nohavicích rovného střihu. Ty doplnila subtilními bílými teniskami, příčně pruhovaným svetříkem a pólo trikem. Nezapomněla ani na bílé doplňky, které ladí se zbytkem modelu. Paráda!

magazin.cz


Vlaďka Erbová
Hodnocení: 75 %

Černočenou kombinaci zde Vlaďka dotáhla téměř do dokonalosti. Černou plochu oblečení a doplňků chtěla zřejmě rozbít rudým lakem na nehty, což ale v tomto případě nestačí. Měla buď zůstat věrná jedné barvě a zvolit i takový lak, a nebo akcent rudé opakovat ještě někde jinde v outfitu – nejlépe ve formě šperků či kabelky.

Trend nasoukaných nohavic do kozaček lze jistě uplatnit i v chladnějších letních dnech. Navíc výrobci obuvi přišli na trh s tzv. jarními či letními kozačkami, které jsou z lehčích materiálů a leckdy i plné otvorů či průstřihů, aby nohy mohly v teple dýchat.

magazin.cz


Lilian Sarah Fischerová
Hodnocení: 90 %

Džíny na tělo si našly cestu nejen do šatníků štíhlých modelek, ale usídlují se i v šatnících žen tradičních rozměrů. Centimetry navíc totiž v širokých nohavicích neschováte, naopak budete působit jako almara. Oblečte se po vzoru kyprých krásek Beyoncé a Jennifer Lopez do úzkých tmavých kalhot, vysokých podpatků, které nohy prodlouží, a sexy topu a máte vyhráno!

Lilian k tmavým džínům oblékla top, který je delší než její kožená bundička. To je také novinka, už nevadí, když spodní vrstvy vykukují zpod vrchních vrstev.

magazin.cz


Michaela Ochotská
Hodnocení: 85 %

Míša ví, že blondýnkám sluší různé odstíny béžové. K perfektnímu sáčku s krátkým rukávem doladila kabelku a také lodičky se zvířecím vzorem. Světlé kalhoty sluší hlavně štíhlým ženám, ty Míšiny jsou možná trochu moc dlouhé, správná délka by měla být do půlky podpatku. Pokud jsou nohavice dlouhé až na zem, může se stát, že budete vypadat, jako byste měla kopýtka…

magazin.cz


Nikol Štíbrová
Hodnocení: 65 %

Nikol zvolila vyloženě sportovní look, doufejme, že tomu odpovídalo i zaměření akce, ze které je fotografie. Otrhaný spodní lem kalhot není určitě ničím pohledným, takové džíny si nechte maximálně na procházku se psem. Růžová mikina ladí s teniskami, což je fajn. Mimo je ale hnědý pásek společně s černou lakovanou kabelkou – pásek ano, kabelku ne.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 249