Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Plavky, které z vás letos udělají hvězdu

Pokud řešíte, co na sebe k vodě, máme pro vás pár tipů na trendy plavky. A budete se divit! Bikiny mají letos střih, který více zakrývá než odkrývá, a naopak jednodílné plavky jsou letos z minima látky a odhalí nemilosrdně vše.

Bikiny
Letí retro styl inspirovaný prudérními 50. lety, kdy dámy nosily kalhotky s vysokým pasem a nevykrojenými nohavičkami současně s vyztuženou podprsenkou připomínající spíše spodní prádlo. V takovémto modelu nedávno na své dovolené vyrazila na procházku po pláži Katy Perry.

magazin.cz

Pokud se vám ale nechce do plavek, které přece jen postavě moc nelichotí, pořiďte si další hit letošního léta. A sice dvoudílné plavky, kdy spodní díl je nízko střižený, tak aby vykukovalo co nejvíc z vašeho bříška. Podprsenka by neměla být vyztužená, ale rozhodně by měla mít zavazování za krk.

magazin.cz

Jednodílné plavky
Tento typ hodně zakryje, co si budeme povídat. Preferují ho hlavně ženy s faldíky a nebo ženy – maminky, které tak zakryjí popraskané bříško po těhotenství. Letos zkuste ty podélně pruhované nebo s nesmrtelnými puntíky, nebojte se ani volánků a krajkových ozdob, působí žensky.

magazin.cz

Monokiny
Monokiny jsou něco mezí bikinami a jednodílnými plavkami. Jde v podstatě o jednodílné plavky, ale s hlubokými průstřihy, ať už na zádech, bocích, bříšku… Pro odvážné sexy kočky návrháři vytvořili plavky, kdy vršek a spodek totiž spojuje jen tenký pruh látky, ať už vertikálně přes bříško, nebo extravagantně šikmo.

magazin.cz

Tankiny
Další oblíbenou verzí plavek jsou tankiny. Na první pohled vypadají jako jednodílné, ale ve skutečnosti jde o tílko a kalhotky. V některých případech může tento typ plavek působit mnohem více sexy, než ty vykrojené – hlavně pro pány, kteří rádi zapojují fantazii.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 585