Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Co se zadkem, který se nevejde do ruky?

Zeptejte se jakékoliv ženy, kterou část svého těla by s klidem vyměnila a uvidíte, že osmdesát procent dotázaných vám odpoví, že nemá ráda svůj zadek.

Přitom kulaté pozadí je podle mužů velmi dráždivé a rozhodně ho upřednostňují před kostnatými rovnými boky. Ty jim totiž dle psychologů neslibují plodnost jejich vyvolené. Ať je to, jak je to, stačí pár triků, aby majitelky větších zadečků byly na své pozadí právem pyšné a muži měli co obdivovat.

Prvním pravidlem je, neschovávat zadek pod metry látky, ale spíše ho navléci do obepnutých kalhot z pevného materiálu, které jej zpevní a vytvarují. S koupí kalhot to mají ženy s postavou typu hruška těžší, když už jim něco přes zadek padne, tak to zase většinou nesedí v pase, jenž bývá štíhlejší. Řešením je nošení pásku a nebo jednoduše nechat upravit oblečení švadleně či šikovné mamince.

magazin.cz


Míša Nosková: Míša se svou postavou bojuje, ale většího pozadí se zřejmě nikdy nezbaví. Nevadí, pomoci si může správně zvoleným oblečením. Rozhodně ale ne dlouhými obepnutými topy, které končí těsně pod zadkem.


Co sluší velkým zadečkům?
Vsaďte na kouzelnou moc barev – tmavé opticky pár centimetrů uberou. Klasikou je černá a tmavě modrá, ale zkusit můžete i tmavou lahvově zelenou nebo temnou bordó.

Skvěle vypadají splývavé materiály, jež oceníte hlavně u sukní. Ty by neměly být moc nabírané, respektive v místech, kde se dotýkají zadku, by měly být maximálně hladké, kanýry si dopřejte jen na dolním okraji sukně. Zapomeňte i na sukně tulipánového střihu, které zadek ještě více zakulatí. Ideální jsou sukýnky rovného střihu či lehce do A.

Co se vzorů týče, tak se vyvarujte divočiny a zvolte spíše jemné, nejlépe podélné proužky, prodlužují a ztenčují.

Velkým zadkům nejlépe sluší bokovky a kalhoty s nízkým pasem. Rozhodně zapomeňte na modely s vysokým pasem, které sice zvýrazní štíhlé bříško, ale o to víc upozorní na zadek.

magazin.cz

Bára Kolářová: Bára má super postavu a krásný kulatý zadek. Pokud ho chce lehce zamaskovat, volí k tomu prodloužený top, jenž má sexy střih a upoutá na horní partie a na ty spodní zbytečně neupozorňuje, jen je lehce zamaskuje.


A co velkým zadkům naopak na kráse ubírá?
Výrazné barvy noste pouze na horních partiích, na křiklavě barevné kalhoty zapomeňte.

Pokud vás někdy napadlo, že prostě musíte mít kalhoty s květinovým vzorem a nebo dokonce kostkované kalhoty, tak na to rychle zapomeňte, neslušelo by vám to!

Kalhoty nakupujte jednoduché, bez zbytečných ozdob. Různé stuhy, nabírání, záhyby, sklady a plisování, výšivky, aplikace vašemu zadku jen uškodí.
Pozor na oblíbené šisování na kalhotách. Může být všude jinde, jen ne na zadní partii, kterou světlá plocha opticky zvětší.

Krátké topy se podle některých opět vrací, majitelky velkých zadků na ně ale musí bezpodmínečně zapomenout. Nezkoušejte ale ani zastrkovat ty delší do kalhot či sukní.

A nakonec: nenoste masivní široké pásky, které vám snadno pár centimetrů přidají.

magazin.cz

Victoria: Svým širším bokům Victoria masivním nízko posazeným páskem rozhodně nepomohla. Příště tedy bez pásku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 351