Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marilyn Monroe / foto: Shutterstock

Tajemství prsou Marilyn Monroe odhaleno

Co bylo tajemstvím nejpevnějšího poprsí v historii?

I téměř padesát let po své záhadné smrti platí za největší sex symbol všech dob bájná blondýna Marilyn Monroe. To že ani za půl století se neobjevila žádná konkurence znamená, že opravdu musela být něco. Při pohledu na její postavu s pevnými trčícími prsy vidíme, že opravdu byla něco!

A nyní se zdá, že je odhaleno tajemství, co udržovalo její postavu tak úžasně souměrnou.

magazin.cz

Podprsenka, který patřila hollywoodské divě se objevila na jedné aukci. Už pohled na její konstrukci ukazuje, že opravdu byla pro svou majitelku neocenitelnou pomocnicí.

Tak například má navíc dva pásy, které pomáhaly nadzdvihovat prsa. Dále má z vnitřní strany našity kapsy, které dělaly prsa většími a měly na svědomí další centimetry navíc - podtrženo a sečteno výsledný efekt úprav vykouzlil velikost 36 D.

První Wonderbra
Katie Halford, odbornice na dámské spodní prádlo z firmy What Katie Did vysvětluje, že podprsenka při tom podpírala jen spodní část hereččiných ňader a díky tomu Marilyn budila dojem, že žádnou podprsenku nenosí.

magazin.cz

Licitátor aukce říká: "Ta podprsenka vypadá opravdu velice komplikovaně a skutečně má všité kasičky na vycpávky. Je to taková první Wonderbra, dalo by se říct."

Marilyn Monroe se narodila v roce 1926 a její záhadná smrt předávkováním v roce 1962 způsobila skandál, který zasáhl až do nejvyšších míst.

I přes svou krátkou kariéru účinkovala ve třiceti filmech. Za svůj život se tři krát vdala a byla podezírána, že udržovala milostné styky s tehdejším prezidentem Jackem Kennedym, který byl zastřelen o rok později.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 147