Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Agáta Hanychová už nebude jen pařit?

Modelka Agáta Hanychová (24) se rozhodla nezůstat jen u pověsti rebelky a pařmenky. Začala prý pracovat i na kariéře. Před půl rokem otevřela modelingovou agenturu Agata Models, teď začala navrhovat plavky.

A zdá se, že jí všechno vychází podle plánu. Ke své první veřejné přehlídce plavek, která se uskutečnila minulý týden ve čtvrtek (16. 7.) v rámci Brazilské party v Aquapalace Praha, využila i modelky ze své agentury.

"Tyto plavky jsem navrhla v rámci smlouvy, kterou mám s jednou společností uzavřenou na dva roky. Ta práce mě velmi baví, takže když se mnou bude společnost spokojená, ráda v tom budu pokračovat i nadále," svěřila se Agáta, která si začátkem července užila letní týdenní modelingový kurz v Tunisku.

"Bylo to tam super! Akorát mě mrzí, že to bylo špatně pochopeno novináři. To nebyl kurz pro modelky, ale kurz pro holky, které se chtějí týden jako modelky cítit. Mrzely mě ty lživé články, které vycházely. Ale jinak to bylo fajn. Holky byly hodné, poslouchaly, prostě paráda," prozradila Agáta, která v sobě ukrývá ještě větší ambice, než kdokoli tuší.

Jednou by chtěla dělat i Miss
"Jednou bych ráda měla i soutěž krásy. Ale všechno má svůj čas. Jen modelingovou agenturu mám teprve půl roku, takže zatím nic podobného teď neplánuji," tvrdí kráska.

Agáta se v Aquapalace Praha neobjevila jen jako návrhářka plavek, přišla si také poprvé užít Brazilskou party, kterou ještě nikdy nezažila.

"Dneska je to poprvé, tak spíš pozoruji, co se tu děje. Vzhledem k tomu, že sambu ani rumbu tančit neumím, tak se ani nezúčastním tancování," svěřila se a své slovo skutečně dodržela. Ani na výzvu Leoše Mareše na parket nešla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 206