Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Módní patrola: vlasy podle celebrit

Ani známé tváře nemají patent na krásu, i když vzhled je jednou z nejdůležitějších součástí jejich image. Korunou celého outfitu by měly být perfektně upravené vlasy – zvládají to naše krásky?

Kateřina Hrachovcová

magazin.cz

Kateřina si tak dlouho hrála na blbou, až jí z toho zesvětlaly vlasy… Blondýny prominou, ale klišé o hloupých blondýnách se prostě v tomto případě přímo nabízelo. Světlé vlasy sluší hereččiným oříškovým očím a dokonce jí ubraly i nějaký ten rok. Baret je věčný, ale takto nasazený Kateřině nesluší.
70%


Zuzana Jandová

magazin.cz

Zuzana má krásné dlouhé husté vlasy. Mezi modelkami je obvyklé, že si uchovávají přirozenou barvu vlasů – neměly by moc vyčuhovat z davu, aby jejich vzhled vyhovoval většině klientů – a ani Miss ČR 2008 není výjimkou. Na lesklých vlasech je patrné, že se jim Zuzana věnuje a pravidelně vyživuje.
100%

Kamila Nývltová

magazin.cz

Kamila se zřejmě inspirovala stylem šedesátých let. Tehdy se nosily čelenky či stuhy do vlasů a ty byly na temeni pěkně natupírované, všemu dominovaly výrazné náušnice. Snaha dobrá, výsledek bohužel za moc nestojí a troufám si tvrdit, že to mladé zpěvačce nesluší.
50%

Olga Lounová

magazin.cz

Tahle snažilka se přes „vymetačku“ V.I.P. večírků dopracovala k vedlejší roličce v telenovele. Její účes vypadá na první pohled hrozně. Svůj podíl na tom má špatná kvalita až moc často rovnaných vlnitých vlasů a i jejich nepovedené prodloužení. Umýt, ostříhat a trochu ztmavit.
40%

Hana Mašlíková

magazin.cz

Hana je se svým krátkým účesem mezi modelkami raritou. Platinová barva a sexy střih modelce prospěly. Vyměnila bych ale kadeřnici za preciznější profesionálku, která by patku nečesala tak nepřirozeně na straně a více účes nad ušima prostříhala.
70%

Vlaďka Erbová

magazin.cz

Česká Halle Berry na rozdíl od americké herečky nekoketuje s různou délkou vlasů a chytře se drží super krátkého účesu, který jí neobyčejně sluší. Vlaďka má bezchybný tvar hlavy a výrazné rysy v obličeji, navíc jí zdobí bujné poprsí a tak nás o své ženskosti už nemusí dlouhými vlasy utvrzovat.
100%

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79