Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Jennifer Connely na 20centimetrových podpatcích

Sympatická herečka Jennifer Connely se na fotografiích pro módní časopis InStyle představila na opravdu pořádných podpatcích. Mají dvacet centimetrů. Jakpak se na nich asi chodí?

Podpatky nad zemí
Možná ještě zajímavější než podpatky, jsou samotné boty, které je nesou. Ony na nich totiž ty podpatky neplní funkci, kterou by asi měly. Kožené boty jsou tak masivní, že se podpatky ani nedotýkají země.

magazin.cz

Na fotkách to ale vypadá, že si s módním výstřelkem devětatřicetiletá herečka poradila. Dokázala se tak dobře vybalancovat, že stojí i na jedné noze.

magazin.cz

Jennifer Connely se v posledních letech dostala mezi hollywoodskou hereckou elitu. Zůstává ale sympaticky při zemi a netrpí hvězdnými manýry jako mnohé její kolegyně.

Svědčí o tom i pevný vztah s hercem Paulem Bettamym, který stvrdila v roce 2003 manželstvím. Mají spolu šestiletého syna a vystačí si bez skandálů.

Dobrá i populární herečka
Ačkoliv opravdové blockbustery točí Connely teprve v posledních letech, známou se stala už ve svých jedenácti letech díky roli ve filmu Tenkrát v Americe od Sergia Leoneho.

Svůj talent naplno odhalila ve slavném filmu Čistá duše (2001), za který dostala dokonce Oskara.

Že pro ní není herectví vším, dokázala i svým studiem na prestižní americké univerzitě Yale, kde má titul z angličtiny.

Pakliže máte pro Jennifer Connely slabost, máte šanci ji vidět v takřka dokončeném snímku Creation, který je o strastech Charlese Darwina, jež prožíval, když se snažil vydat své dílo O původu druhů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 177