Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zeťová má novou kérku a je to síla!

Již poněkolikáté se uskutečnil tradiční koncert našich předních zpěvaček, letos nazvaný Královny popu unplugged & glazur.

Bára Basiková
Hodnocení: 70 %

Bára se pět měsíců po narození syna Theodora ukázala na veřejnosti a bylo vidět, že jí mateřství i v pozdním věku sluší. Zlé drbny si sice šuškaly cosi o zpěvaččině nadváze, ale jak známo v období kojení by se žena měla shazování těhotenstvím nabraných kil zuby nehty bránit. Černé šaty jsou maskovací, ale na druhou stranu se nejedná o neforemný pytel.

magazin.cz

Kateřina Brožová
Hodnocení: 75 %

Kateřina se zkrášlila metrovým příčeskem, proč ne, galavečer podobnou ozdobu unese. Splývavé šaty z lesklého luxusního materiálu sošné postavě herečky a zpěvačky lichotí. Šperky si Kateřina vzhledem k zdobnému pásu odpustila a ponechala si jen dlouhé náušnice.

magazin.cz

Jana Kirschner
Hodnocení: 80 %

Jana se protentokrát vzdala svých oblíbených extravagantních modýlků a sáhla po jednoduchých šatech zavinovacího střihu. Model krásně zdůraznil její poprsí a rozhodně jí na ženskosti neubral ani gram. Chválím účes a hlavně evidentně kvalitní péči o vlasy.

magazin.cz

Aneta Langerová
Hodnocení: 75 %

I Aneta vzala koncert Královen popu vážně a přizpůsobila tomu i svůj outfit. Klasická černobílá halenka posetá puntíky zpěvačce sekne. A aby té elegance přece jen nebylo moc, oblékla si k ní oblíbené džíny.

magazin.cz

Eva Pilarová
Hodnocení: 90 %

Paní Pilarová nedávno oslavila úctyhodnou sedmdesátku a jelikož jí k ní pogratulovala i její devadesátiletá maminka, mohou se její fanoušci těšit na další a další hity v jejím podání. Černá róba tvořená bohatou sukní a blejzrem se královně swingu povedla. Rozhodně jde o lepší variantu, než u ní bývá obvyklé.

magazin.cz

Helena Zeťová
Hodnocení: 80 %

Helena je drsňačka, to víme všichni. Svou roli naposledy korunovala novým tetováním od ramene až k lokti. Podle mého je to lepší verze, jak ukázat, že jsem tvrďák, než když se pere s partnery, opíjí do němoty anebo řve na své okolí sprosťárny. Šaty dívčího střihu jsou pro Helenu jako dělané.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 177