Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šokující podprsenky. Chcete je?

Nejsou bílé, černé, tělové ani krajkové. Zato vtipné, bláznivé a trochu nepraktické. Který z úletů módních tvůrců spodního prádla vás bere nejvíc?

(Ne)jen pro hospodyňky
Máte rádi čínskou kuchyni? Pak vás možná zaujme výrobek firmy Triumph International Japan. Díky této bláznivé kreaci si můžete dopřát pěkný dekolt a zároveň nakrmit svého miláčka hůlkami.


Taková malá elektrárna
Tento korzet trošku vypadá jako brnění, ale asi by nezvládl větší bitvu. Jde vlastně o takovou malou chodící elektrárnu, která funguje na sluneční pohon. Pokud chcete ušetřit baterky, můžete si do svého spodního prádla „píchnout“ iPod nebo si v něm dobít mobil.


Skleněná „práskačka“
Jste stydlivá? Pak na tuhle podprsenku pozor! Japonská návrhářka Tomomi Meahata ji totiž vyrobila ze skleněných korálků, jejichž design bez skurpulí „práskne“, co máte pod ní.


Světlo v temnotách
Pokud máte ráda ve věcech jasno (a váš skoro-přítel nerad „kupuje zajíce v pytli), pak tahle podprsenka je právě pro vás. Chlapík si pořádně posvítí na vaše půvaby a vy konečně uvidíte, jestli to s ním má cenu, nebo ne.


Přítulný plyšák
Tak tenhle „mazlík“ je vyloženě ideální pro domácí použití. Nejenom, že vám opticky zvětší hrudník, ale zároveň donutí vašeho partnera, aby se vás více dotýkal. No řekněte, koho by nechala taková plyšová paráda chladného?


A myši mají pré...
Představa, že si tenhle „zvěřinec“ vezmete na sebe pod svetr, je více než šílená. Ale možná, že by se vám špičaté myší čumáčky hodily při prodírání se do ranních dopravních prostředků. Zvažte to!


Podprda „na klíč“
Klíč k vašemu srdci? Těch abyste měla hned několik. Vzhledem k váze klíčů je jasné, že tento „skvost“ by si mohly dopřát jen ženy s méně vyvinutým hrudníkem. Jinak by to byl pro záda pořádný záhul.


A ruce pryč!
Jste netykavka? Takhle se to odnaučíte. Podprsenka ve tvaru mužských dlaní bude vašim ňadrům skutečnou oporou. A co na tom, že bude mít „plné ruce práce“?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 514