Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Konec celulitidy? Zázračné leginy ji zničí

Celulitida se dá nazvat novodobou metlou žen. Nezáleží, zda jste štíhlá nebo - jak se hezky česky říká - „krev a mlíko“, s celulitidou bojují ženy všech váhových i věkových kategorií.

V moudrých knihách praví, že bojovat se s ní dá jen změnou životosprávy a cvičením. Nepomůžou žádné krémy nebo hojně prodávaná pleťová mléka.

Novou zbraní se mohou stát anti-celulitidové legíny a punčochy, které uvádí na trh brazilská firma Scala.

Spodní kalhoty by měly redukovat problémy s tukovými hrbolky. Zázračný efekt mají na svědomí krystaly zapuštěné do látky, které produkují teplo, když se dostanou do kontaktu s pokožkou. Teplo by mělo zlepšit krevní oběh v podkožních problémových partiích. Zlepšené prokrvení pomůže vyplavit tuk a toxiny.

magazin.cz

Studie, kterou si firma nechala udělat dokazuje, že čtyři z pěti žen, které legíny nosily denně celý měsíc, zhubly i o několik centimetrů v pase, na hýždích a stehnech. Úbytek celulitidy byl také patrný na první pohled.

Ženy, které navíc ještě upravily jídelníček a začaly pravidelně cvičit, dosáhly ještě mnohem většího úspěchu.

Legíny ještě nejsou v České republice na trhu, ale doufáme, že brzy budou. Na druhou stranu ve světě internetu to není zas takový problém. Jejich cena není nijak závratná, jen něco přes 400 korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63