Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Konec silikonů. Prsa vycpe tuk ze zadku

Místo silikonu může vaše prsa vylepšit váš vlastní nechtěný tuk. Třeba ze zadku.

Věděli jste, že lze zvětšit prsa bez použití silikonových vycpávek? Relativně nová metoda je pro tělo mnohem přirozenější než vkládání cizorodých implantátůl. Jde o to, že místo silikonových vycpávek se k "doufouknutí" ženské chlouby využije jejich vlastní tuk.

Navíc by mělo by jít o dvojnásobné zkrášlení během jediné operace. Lékaři odsají nechtěný, přebytečný tuk, například z hýždí, boků nebo břicha, a následně ho po menších úpravách vstříknou do prsou, které tím pozvednou.

Plastický chirurg Mel Braham je z nové techniky nadšený: "Je to největší průlom v estetické a rekonstrukční chirurgii za posledních dvacet let. Jde o dvě procedury v jedné - odebrání přebytečného tuku a jeho použití do oblasti prsou. Měl jsem možnost projít lékařské záznamy pacientů, kteří zákrok podstoupili před čtyřmi, pěti lety a mohu prohlásit, že výsledky jsou trvalé."

Přirozenost nade vše
Nová metoda vám ovšem nepomůže, pokud toužíte po obrovských balónech. Dá se použít na přifouknutí prsou maximálně o tři velikosti.

Třiačtyřicetiletá žena, která si nepřála být jmenována a zákrok již podstoupila před čtyřmi lety, se se svou zkušeností svěřila deníku The Sun. "Nikdy mě nenapadlo, že bych si do prsou nechala vložit implantáty, ale tato metoda mě zaujala," řekla.

"Chtěla jsem velice přirozené zvětšení, jen o jednu velkost, která by vrátila mé poprsí do stejné podoby, než jsem měla děti."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 185