Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Wonderbra

Nejznámější striptérka ukázala sexy... prádlo

Mňam mňam kousky sexy prádla předvádí Dita Von Teese.

Dita Von Teese pózuje ve svůdném dvoudílném spodním prádle před zrcadlem, na rty přitom nanáší rudou rtěnku. Dráždivý snímek je jedním z mnoha, na kterých královna burlesky předvádí svou novou autorskou kolekci pro firmu Wonderbra.


Asi by to nebyla Dita, kdyby její kolekce nebyla inspirována elegancí čtyřicátých a padesátých let, kde ženy byly dámami a muži vypadali a chovali se jako chlapi. Zkrátka romantická doba, kterou si Dita von Teese velmi oblíbila a jejíž módě do detailu podřídila svou image.

Dita s Wonderbrou nespolupracuje poprvé. Debutovou kolekci uvedla na trh v září minulého roku. I tenkrát její kousky nesly výrazné retro znaky a snad i proto měly takový úspěch.

magazin.cz

V nové řadě najdete pět stylů, včetně setu podprsenky a tang nazvaným Multi Teese Party Edition, které se vyznačují elegantními sametovými ramínky a rozkošným detailem s motýlkem a pajetkami.

Jiná řada zase úplně vybízí vyrazit na party v saténové push-upce v rudé nebo lila barvě s černým dateilem. Tu můžete doplnit buď klasickými tangy nebo svůdným podvazkovým pásem, který schová vaše bříško a vytvaruje pas. Když takto pomůžete své postavě, žádný muž v okolí pře vámi nebude v bezpečí, nehledě na to, že komplet i po odložení svrchní částí šatstva působí sexy, na rozdíl od stahovacích bombarďáků.

magazin.cz
magazin.cz

Vloni, kdy Dita přišla se svou první kolekcí a ještě se stala tváří Wonderby přiznala, že navrhování spodního prádla bylo jejím dětským snem: „Vždy jsem chtěla pracovat se spodním prádlem. Když jej navrhuji, uvažuji o tom, co bych já sama od prádla požadovala a tím se řídím.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108