Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: bonprix.cz

Holky, pozor, právě letí scifi-look!

Novinkou mezi módními trendy je scifi-look. Jeho vyznavačky jsou sebevědomé holky, které se nebojí šokovat naprosto neuvěřitelnými kreacemi.

Jak tedy scifi-look vlastně vypadá? Na prvním místě jsou střihy, které vycházejí z módy osmdesátých a sedmdesátých let a všech více či méně špatných scifi filmů z té doby. Modely jsou tedy plné vycpávek, zvýrazněných ramen, výrazných klop.

Scifi-look prezentují také overaly, krátká sáčka a slim kalhoty. Dále boty na vysokém podpatku či podešvi a výrazné brýle, které zakrývají půlku obličeje. V neposlední řadě hrají důležitou roli materiály, které jsou spíš kovově lesklé či naopak průsvitné.

magazin.cz

Hlavní průkopnicí se stala v poslední době zpěvačka Rihanna. Z roztomilé holčiny, která svět dostala svým zpěvem, se pomalu, ale jistě stává dračice, která si jde tvrdě za svým. Poté, co se vypořádala s násilnickým partnerem Chrisem Brownem, začala tvrdě makat na své kariéře a nezapomíná ani na svůj vzhled, který je vedle zpěvu hlavní součástí image zpěvačky.

Dlouhé vlasy postupně zkrátila na mikádo, které pravidelně upravovala až do současné podoby, kdy má vyholenou půlku hlavy a ponechanou dlouhou ofinu. Češe ji buď do očí a nebo vyčesává nahoru jako číro. Poslední novinkou jsou světlé prameny, které této čokoládové krásce dodávají zvláštní vzhled.

magazin.cz

Další módní ikonou současnosti je Lady Gaga. Sice nevyznává vyloženě jeden styl a - jak je známo - vyžívá se ve svém ultraextravagantním mixu všeho možného i nemožného. Přesto ale její kreace nejčastěji připomínají kostýmy ze špatných scifi filmů osmdesátých let.

magazin.cz

Zřejmě nejvíce sexy milovnicí nového trendu je modelka a přítelkyně rapera Kanyeho Westa Amber Rose. Amber svůj scifi vzhled dotáhla k naprosté dokonalosti. Kyprá kráska nosí kraťounkého vyholeného ježečka, kterého občas nechá obarvit třeba na tyrkysovou, výrazné náušnice všech tvarů a hlavně ohromné brýle zřejmě inspirované ochrannými brýlemi svářečů. Její doménou jsou overaly všech možných typů.

Na předávání cen, kam doprovází svého partnera, je to nejčastěji sexy elastická varianta, která odhalí každou její křivku. Na nákupy se zase navleče do volného overalu, ve kterém skryje všechny své přednosti.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 195