Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kdo nezkoukne Kenvelo, letí z kola ven!

Máš pocit, že už tě v oblasti módy nemůže nic překvapit, protože všechno znáš, všude mají jedno a totéž a nebaví tě obcházet obchody? Přesto potřebuješ obnovit šatník a trochu se vybavit na tuhou zimu?

Ulehčíme ti rozhodování. Podzimní a zimní kolekci už nemusíš řešit, protože půjdeš do Kenvela.

Proč bys to měl dělat?
Předně tě tam čeká magické překvapení – po celý měsíc listopad si můžeš pořídit nový podzimně-zimní outfit za cenu více než příznivou. Nakoupíš za dvojku a zaplatíš jen tisícovku. Wow… Jsi navíc člen K-clubu? Pak ti navíc dalších pět procent ze zvýhodněné ceny letí dolů!

magazin.cz

Co tam najdeš tak výjimečného?
Ještě k tvému sluchu nedošla zvěst o tom, že Kenvelo kompletně obměnilo své kolekce a vytvořilo tři nové s názvem Suxess, Elements a Sia Mia… každá je jiná, každá přináší originalitu, slušivé střihy, dobré materiály a něco navíc – v listopadu budou k dostání za skvělou cenu!

magazin.cz

Proč zrovna listopad?
Lidé převážně v měsíci listopadu nakupují outfity na podzim a zimu, zároveň ale potřebují šetřit na vánoční dárky… jak z toho ven, abys kompletně nezruinoval svou peněženku? Tím, že půjdeš do Kenvela, kde se nejenže můžeš podívat po vhodném dárku pro někoho z rodiny, nejlepší kámošku nebo kámoše, ale kromě toho se tam jistě najde spousta věcí i pro tvůj vypečený podzimní šatník.

magazin.cz

Nech se překvapit, hybaj do Kenvela!
Víš, že podzimní tváří Kenvela je Iva Frühlingová? Tahle pro mnohé lidi módní a pěvecká ikona se spoustou životních a pracovních zkušeností z Francie by určitě nešla do ničeho, o čem by nebyla přesvědčená, že má smysl. Nové Kenvelo smysl má a ty se o tom potřebuješ jen přesvědčit na vlastní oči. Jdi do toho, nakupuj a potěš sebe i své blízké!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295