Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: everythingweird.com

Zadky ven. Průhledné sukně jsou hit!

Nad některými výstřelky módy zůstává zdravý rozum stát...

Pohled na chlupatý mužský zadek čouhající z kalhot není zrovna moc vábný, ale známe ho všichni. Ani vykukující tanga zaříznutá do dívčího zadku se moc neujala. Ale zkusili byste chodit po ulici s úplně odhaleným pozadím prosvítajícím skrz sukni? Ne? V Japonsku, zemi vycházejícího slunce a módních výstřelků, se tato šílenost stala doslova hitem.

Nejde ale o reálný zadek majitelky sukně. Látka pro sukni ve skutečnosti není průhledná, jakkoli to "v provozu" působí přesvědčivě. Jde o potisk. Což s povděkem budou kvitovat majitelky větších pozadí nebo i ženy, které nejsou se svým pozadím či stehny zrovna spokojeny.

Nosit tuto sukni vyžaduje značnou odvahu samo o sobě, ale majitelka se může rozhodovat, zda „odhalí“ obyčejné bavlněné kalhotky nebo nějaké s krajkou. K mání jsou třeba i tanga.

I když mužská část lidstva může nápad zpočátku vítat se stejným nadšením jako první teplé dny, když se ženy z kalhot převlékají do minisukní, může se jim to dříve nebo později přejíst. Kde je nějaký prostor pro představivost...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 447