Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Boty dělaj´ sexy nožku. I v zimě

Boty by měly vždy ladit s celkovým stylem oblečení. Jedná se o pomyslnou třešinku na dortu, která může nejen outfit vynést na módní Olymp, ale bohužel také totálně zazdít.

To, že by obuv měla být vždy čistá, měla by dobře padnout a měla by být volena s rozmyslem vzhledem k aktuálnímu počasí, je snad už v dnešní době naprostou samozřejmostí. Víte už, jaké botky vám nesmí chybět v botníku letos na podzim a v zimě?

Kotníčková paráda

Jedná se o jeden z nejžhavějších trendů, což už jste si zřejmě stačily všimnout. Nosí je všechny trendy celebrity a obchody jsou jimi doslova napěchované. Noste je nejlépe s cigaretovými nohavicemi, které by měly končit těsně nad okrajem boty, anebo jednoduše konce delších nohavic zastrčte do bot. Pro nejodvážnější jsou určené kotníkové boty s otevřenou špičkou.


Jako mušketýr
Dalším hitem jsou vysoké kozačky, jež by měly sahat až nad kolena. Nosí se samozřejmě navrch přes oblečení a to buď přes úzce střižené kalhoty, legíny či punčochy. Výhodou je, že vás tyto boty jednoznačně zahřejí. Vzhled může být vysoce elegantní, ale i ležérní. Záleží na tom, zda zvolíte kozačky na podpatku či bez něj.


Lesk jako blesk
Povrchová úprava bot, která by vás měla letos zlákat k jejich koupi, je lesk. Pozor, nejedná se ale o takový ten kolotočářský styl inspirovaný osmdesátými léty, ale o elegantní úpravu nejlépe kožené obuvi, která hraje všemi barvami od černé přes stříbrnou či zlatou. Novinkou jsou okované špičky, které se objevily na módních molech a je jen otázkou času, kdy se objeví i v ulicích.



V pánském duchu
Ženy, kterým sluší pánský styl, bývají obyčejně velmi sexy. Tyto krásky by měly letos na podzim sáhnout po polobotkách ve stylu pánských lakovek, které se skvěle hodí ke kalhotovým kostýmům.


Nepraktické ale krásné
Podpatky sice v zimě nepatří k tomu nejpraktičtějšímu, co byste si mohly na své nožky natáhnout. Ale uznejte samy, postavu nic tak krásně neprotáhne a nedodá vaší chůzi sexy vlnění jako podpatky. A ty letošní by měly být navíc extra vysoké. Tak pozor na náledí!


Barvičky
Zima umí být zvláště ve městě šedivá a tak si můžeme pochmurnou náladu zlepšit třeba barevným oblečením. Co se bot týče, tak letos hrají prim světle šedá, bílá, růžová a všechny odstíny fialové. Naprostou bombou jsou fialové šusťákové kozačky, které u Bati seženete na podpatku i bez.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 124