Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Uma Thurman v Pulp Fiction / foto: Shutterstock

Vypadat jako filmová hvězda? Zkuste to

Vykouzlete si look typicky ženské hrdinky.

Večerková sezóna je v plném proudu, tak proč nezahodit šedivý vzhled a neobléknout se řádně vyzývavě. Ženy mohou hledat skvělou inspiraci ve filmových postavách.

Uma Thurman v Pulp Fiction

magazin.cz

Pakliže už máte ofinu a středně střižené vlasy, případně si je můžete vypůjčit v podobě paruky, vzhledu Umy Thurman v legendárním gangsterském snímku Pulp Fiction dosáhnete snadno. Stačí nějaké sexy přiléhavé kalhoty, bílá blůzka nebo tričko a pak už jenom ta nejvyzývavější červená rtěnka.

Je zcela zásadní nanést ji na rty v takovém množství, aby byly naprosto výrazné. Rozhodně nic nezkazíte botami se sexy dlouhými podpatky. Žena vamp je hotová.

Nicole Kidman v Moulin Rouge


Tak tahle póza je jen pro opravdu odvážné ženy, kterým nebude vadit, že na ně někdo bude pohlížet jako na „lehké dívky“. Ostatní však budou nejspíš ohromeni a nespustí z vás oči. Síťované punčochy jsou základ, k tomu nějaká kratší sukně a lehký přehoz zahalující co nejméně. Zásadní je také vyladění ohozu s tónem kůže, důležitá je také rtěnka, která musí kontrastovat – tak jako u bledé Nicole Kidman.

Keira Knightley v Pokání

magazin.cz

Pro všechny, kdo chtějí vypadat trochu retro, nedostupně a zároveň sexy, je přesně role Keiry Knightley, jíž se zhostila ve filmu Pokání. Vezměte si dlouhé šaty odhalující záda a zdůrazňující prsa. Použijte pudřenku a nešetřete s ní, nic nezkazíte ani natáčkami – kudrlinky celkovému zjevu pomohou. Nepřehánějte to doplňky – nenápadná, i když luxusní kabelka stačí.

Marilyn Monroe ve Slaměném vdovci

magazin.cz

Blonďaté ženy by měly využít svou přednost a dát vzpomenout na blonďatou sexbombu Marilyn Monroe. Celé je to o tom, dodat vlasům pořádný objem. Proto vlasy nejprve vyfénujte a následně vyčesejte. Následně použijte sprej na vlasy, který by měl kudrlinky udržet nahoře a dodat jim stálý tvar. Následně obkružte rty červenou rtěnku, vezměte si nějaký ten doplněk s perlami a můžete vyrazit. Lehkými bílými šatičkami samozřejmě nic nezkazíte.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48