Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Simona Krainová / foto: Korzo

Simona Krainová: 40 na krku a ukazuje se nahá!

V další módní patrole si posvítíme na naše modelky, konkrétně na pět z nich. Simona Krainová je téměř dvakrát tak starší než většina z nich, přesto by je jednoduše strčila do kapsy. Myslíte si to také?

Simona Krainová
Hodnocení: 100%

Simoně bude za pár let čtyřicet, což je pro ženy magický věk, kdy některé propadají beznaději, protože mají pocit, že mládí už je jednoduše v haj… Simona je ale důkazem toho, že některé dámy mají snad patent na věčné mládí. Je sice fakt, že je se svou skvělou figurou, pohledným obličejem a pletí bez větších vrásek jednoznačně výjimkou, ale zase může sloužit jako zářný příklad toho, že když se chce, tak jde všechno.

Podle svých slov pro svůj skvělý vzhled nic zvláštního, co by nemohla absolvovat každá z nás, nedělá. Pravidelně navštěvuje kosmetické salony, kde se jí starají o pleť, vlasy si už přes deset let nechává zahušťovat prameny cizích vlasů, nepřejídá se a každý den se celá namaže kvalitním tělovým mlékem.

Jednoduché, nemyslíte? Ultrakrátké šatičky s kovovou aplikací v horní části jsou bomba!

magazin.cz


Jana Doleželová
Hodnocení: 50%

Jana patří k těm dokonalým kráskám, které ale bohužel působí tak trochu chladně. Mohlo by se zdát, že její špatný módní vkus ji přece jen trochu polidští, ale bohužel ne…

Dlouhé šaty z těžkého vyšívaného brokátu s efektním průstřihem brunetce nesluší. Chybou byl i výběr perleťového psaníčka a cihlově červeného laku na nehtech, které barevně s modelem absolutně neladí.

magazin.cz


Michaela Ochotská
Hodnocení: 99%

Míša se sice prezentuje hlavně jako herečka a teď i moderátorka, nechá se ale zlákat i k promenádě po mole. Proč také ne? Má skvělou figuru, na které se zalíbením spočine nejedno mužské oko.

Černé šaty s jedním ramínkem ji celý večer trochu znervózňovaly, neustále si hlídala, aby jí z nich nic nevyklouzlo. Kouzelná je kombinace černozlatých šperků a stejně vybarvených střevíců. Paráda!

magazin.cz


Petra Faltýnová
Hodnocení: 60%

Petra se zřejmě na devět měsíců rozhodla uklidnit a přivést svému manželovi (?) na svět prvorozeného potomka. Těhotenství je zátěž pro každou ženu. Modelku, která se živí svým tělem, ale může jednoduše znervóznět. Nikdo totiž dopředu neví, jak bude tělo kterékoliv ženy těhotenství snášet a hlavně, jaké následky na něm růst a péče o nový život zanechá.

Každopádně Petra se snaží i s bříškem vypadat dobře, i když tedy kombinace elegantního topu, sportovních hodinek a kozaček bez podpatku nevypadá moc povedeně.

magazin.cz


Romana Pavelková
Hodnocení: 40%

Romana vsadila na poněkud ponurý outfit. Jistě, na tom by nebylo nic špatného – černá barva aktuálně letí, ale nesmí nudit. Což se bohužel v tomto případě stalo.

Košile s barevnými aplikacemi je zcela mimo mísu. Když už zvolila kozačky i kabelku shodně v černé barvě, měla sladit i materiály, ze kterých jsou vytvořené – kozačky z matné kůže není vhodné kombinovat s kabelkou z lakované kůže.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 157