Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Takko

Šortky musíte mít! Víte jaké?

Pokud přemýšlíte, čím oživit svůj jarní šatník, tak letos jednoznačně vsaďte na šortky.

Pořiďte si alespoň jedny do svého šatníku a budete naprosto in. Dávejte jen pozor na střih! Letos letí hodně krátký, který spíše připomíná spodní prádlo.

Vy, které jste nebyly obdarované zcela dokonalou postavou a štíhlýma dvoumetrovým nohama, nezoufejte, i vám budou šortky slušet, jen musíte vědět, jak na to. Při výběru těch „svých“ buďte každopádně hodně opatrná. V kabince se pozorně prohlédněte ze všech stran a kupujte jen ty, ve kterých se budete cítit naprosto skvěle. Tak či onak si ale vždy hlídejte, aby vám ze šortek nekoukal zadek, to totiž nevypadá sexy, ale směšně.

Mladé dámy si mohou k šortkám obout tenisky, ale určitě vypadá mnohem lépe kombinace s podpatky, která je elegantní, a nebudete působit dojmem, že jste si právě odskočila z tělocvičny. Navíc podpatky vám, jak známo, prodlouží nohy.

Nedostatky typu celulitida, strie, modřiny či viditelné žilky zamaskujete jednoduše legínami nebo neprůhlednými punčochami. Dalším pomocníkem v maskování jsou samozřejmě barvy – šortky v tmavší barvě vám nějaký ten cenťák uberou. Krásně ale vypadá i šedá, která je kombinovatelná s jakoukoliv jinou barvou, anebo třeba krémová či bílá.

Co se materiálů týče, tak klidně vsaďte na kůži, džínovinu, bavlnu, a nebojte se saténu.


S čím kombinovat?
Určitě můžete vyzkoušet již zmíněnou kombinaci s legínami a nebo punčochami. Topy volte k úzce střiženým šortkám spíše volné a vlající. Novinkou je odhalené bříško, které klidně ukazujte, pokud tedy na to máte!



Kdo by měl na šortky raději zapomenout?
Majitelky příliš výrazných stehen a boků, a když říkám příliš, myslím opravdu příliš výrazných, by si koupi šortek měly určitě rozmyslet. Existují jiné trendy, které jim budou slušet mnohem více.

Ani majitelky velmi štíhlých nohou nemají vyhráno, na nich vlající pidi hadýrek také nebude vypadat dobře. I zmiňovaná celulitida může být problémem - pokud vás trápí opravdu hodně, tak ji ani legíny či silnější punčochy nezamaskují, zvlášť, když si k nim obléknete hodně kraťoučké šortky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65