Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hanka Mašlíková / foto: Korzo

Mašlíková špatně vidí, Vojtková se třpytí

Make-up může s obličejem udělat divy. Známé krásky jsou na svém vzhledu téměř závislé a tak by i líčení měly mít v malíku. Je tomu skutečně tak?

Iva Frühlingová
Hodnocení: 99%

Iva Francií doslova načichla, jak jinak, když v Mecce módy - v Paříži - strávila několik let. Osvojila si i pro Pařížanky tolik typické líčení.

A sice jemný sjednocující make-up rovnoměrně nanesený po celém obličeji, téměř nenalíčené oči a na rtech výrazná rtěnka. K tomu patří nejlépe havraní vlasy a pohled plaché laně, což Iva vlastní a tak dostává za jedna.

magazin.cz

Šárka Vaňková
Hodnocení: 80%

Šárka si oblíbila výrazné líčení, které jí ale dělá o několik let starší. Na druhou stranu tak lépe pasuje ke svému jednačtyřicetiletému příteli Danu Hůlkovi.

K použitým barvám nemám jedinou výhradu – fialkové oční stíny sluší snad každé ženě, Šárka navíc sladila barvu zdravíčka a rtěnky.

magazin.cz

Jovanka Vojtková
Hodnocení: 80%

Jovanku jsme zastihli v divadle při zkoušení kostýmu k muzikálu Baron Prášil, tím se vysvětluje její netradiční líčení.

Třpytky ale letí i u denního líčení, dejte jen pozor na množství, které by nemělo být větší než malé. Pokud třpytivé líčení budete praktikovat, pamatujte, že má tendenci opadávat a tvořit na obličeji nehezké mapy, tak si obličej pravidelně kontrolujte a upravujte.

magazin.cz

Hanka Mašlíková
Hodnocení: 99%

Hanka se opět vrátila ke krátkým vlasům a udělala jedině dobře. Svým rošťáckým účesem je mezi modelkami v menšině a tak je snadno zapamatovatelná a díky svým křivkám i nepřehlédnutelná. Červené obroučky brýlí jsou skvělou volbou a dolaďují Hančin styl.

magazin.cz

Gábina Partyšová
Hodnocení: 75%

Gábina se zřejmě vrátila z dovolené a tak se pyšní hezkým opálením. Doufejme jen, že si jej opravdu odnesla z hor či od moře a ne že si byla poležet v solárku.

Perleťová rtěnka opálení sluší, Gábinina růžová ale neladí s líčením očí, které je pro změnu do žluta. Lepší by byla rtěnka v oranžovém odstínu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38