Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: trendhunter.com

Fake tričko udělá hubenou kočku i z baculky

Ujme se tohle v našich ulicích?

Před časem jsme vám v tomto článku poradili jak si jednoduchým trikem zatraktivnit pohled na vaše pozadí. Teď pro vás máme další nápad založený na podobném principu. Ten má ale za úkol udělat kouzlo s horní polovinou vašeho těla – tedy s poprsím a pasem.

magazin.cz

Novinka opět pochází z Japonska. Jde o triko s potiskem, ale místo žertovného obrázku nebo názvu firmy je na něm vyobrazeno sexy tělo se špičkovým poprsím. Vše zabalené jen do miniaturního topu od plavek. Tomu aby nějaký muž odolal. Představte si jen ty pátravé pohledy od mužů a závistivé od žen, kdybyste v tom triku vyrazila do ulic v současném psím počasí, kdy jsou všichni zabalení jak lední medvědi. Teplý svetr pod by vás zahřál dostatečně.

Řešení přináší módní nápad i pro stydlivky, které se bojí poukázat na své vady rukou. Tričko to udělá za vás. Ale musíte to udělat chytře, abyste nedopadli jako dívka z třetího obrázku, která má jednu ruku navíc.

A pokud nejste spokojeni se svou postavou jako celkem? Můžete fake sukni zkombinovat s fake trikem a budete neodolatelná. Pryč s dietami a trápením v posilovně! Stačí jen trošičku švindlovat!


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 199