Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gossip Girl / foto: Shutterstock

Teď frčí móda podle Super drbny!

Kočky ze Super drbny poslouží jako inspirace pro novou módní kolekci.

Serena, Blair, Jenny a Vanessa. Podle čtyř krasavic ze seriálu Gossip Girl (česky Super drbna) navrhla módní značka Miss Selfridge kolekci, kterou uvede na trh v dubnu letošního roku. Nejlevnější kusy budou stát 39 liber (tedy asi 1100 korun), jedná se tedy o módu dostupnou i lidem, kteří nezaměstnávají otroky v diamantovém dole.

Seriál podle stejnojmenné knižní série se začal vysílat v roce 2007 a rázem se stal obdobou Beverly Hills pro 21. století. Vydobyl si takovou pozici, že když se původní Beverly Hills pokusilo o comeback, zanedlouho zase skončilo, protože diváky už zajímala jenom „Gossipka“.

 


Nejlépe oblečený seriál

Hlavní hrdinky se pravidelně umisťují v žebříčcích nejlépe oblékaných televizních postav a i do běžného života pronikly šatníky rebelské Jenny nebo aristokratky Blair, jejíž outfity připomínají postavy, které ztvárnila Audrey Hepburnová. Za úspěchem módních kreací stojí návrhář Eric Daman, který se podílel i na Sexu ve městě.

Londýnská značka Miss Selfridge vznikla v roce 1966, mezi jejich slavné tváře patří Naomi Campbellová nebo Kate Mossová (té dali šanci jako jedni z prvních). U nás zastoupení nemá, ale speciální kolekce pro hodně vysoké nebo naopak malé dívky, slečny a ženy se dají objednat z Británie za poštovné pět liber. V současnosti nabízí i oblečení inspirované Burtonovou Alenkou v říši divů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52