Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Johny Depp / foto: repro Daily Telegraph

Móda podle Hollywoodu? Vypadat co nejodporněji!

Z pečlivě upravených hollywoodských lamačů srdcí se stali zarostlí pobudové v brýlích s hroznými plastovými obroučkami a podivnými čepičkami. Už odmítají vypadat přitažlivě.

Hollywood zachvátila podivná móda "záměrného zošklivění" (anglicky SU jako Studious Uglification). Ženy, které se krášlí stejně jako dříve, novému trendu nepodlehly, ale muži se k němu přiklánějí jeden po druhém.

Na předoscarovém večírku sira Eltona Johna bylo poměrně lehké zjistit, kdo jsou největší hvězdy. Byli to ti neupravení, nejhůře vypadající pobudové.

Reportérce listu Telegraph trvalo dobré dvě minuty, než si uvědomila, že muž, který s ní jede ve výtahu, je Josh Hartnett. Měl strniště, čepici a brýle se silnými obroučkami. Až pak jí došlo, že někdo, kdo se tak bouří proti konvenci, musí být astronomicky slavný.

Místo sexappealu války a hladomory

Na večírku se Hartnett přidal ke skupince dalších "vyvrhelů", mezi kterými nechyběli Ryan Phillippe, Kyle MacLachlan ani Jared Leto.

Zdá se, že se do našeho světa mužská krása nehodí. Muži se rozhodli, že by svému vzhledu neměli věnovat tolik pozornosti jako ženy. Měli by se zajímat o důležitější věci: války, hladomory, životní prostředí. A je jasné, že člověk nemůže být angažovaný a zároveň dobře vypadat. Takže Johnny Depp si nasadil brýle, které by si u nás nevzal ani osmiletý školák… A Brad Pitt si nechal narůst rozcuchanou bradku.

To by bylo všechno v pořádku. Zdá se ale, že místo toho, aby se hollywoodští krasavci přestali starat o svůj vzhled, začali trávit možná ještě více času tím, aby vypadali zanedbaně zcela správným způsobem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43