Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Úlet: Prádlo samé chlupy a krajky!

Kdysi to bylo jasné – ženské nosily bikiny a chlapy zase boxerky či slipy. Dnes je ale všechno jinak!

Pro ženy: Pořádná divočina
Přestože se většina lidí na intimních místech holí, designérky spodního prádla – Miss Geschick a Lady Lapsus – se rozhodly trochu provokovat a vymyslely bavlněné kalhotky „Winter Coat“ s potiskem ultračerných chlupů. Otázkou je, kdo by si takové prádýlko koupil (k mání je na www.missandladysboutique.de a stojí 19 eur, což je asi 475 korun)!

magazin.cz

Existují totiž dvě verze těchto kalhotek – jedny mají chlupy na straně, takže je každému jasné, že nejde o váš přírodní materiál. Jiné jsou daleko odvážnější, potisk chlupů je umístěn přímo na intimních partiích, takže působí velice věrohodně. Který z těchto neandrtálských svršků by se vám líbil víc?

Pro muže: Prádýlko jako pro baletky
Máte rád satén, krajky a průsvitnou látku? Kdysi byly tyto materiály určeny vyloženě ženám. Dnes se však karta obrátila a někteří výrobci spodního prádla začali vyrábět pánské prádýlko. Veskrze vypadá stejně jako ženské a není ochuzeno ani o různá cingrlátka, kraječky.

magazin.cz

Otázkou je, který muž by si něco takového vzal na sebe?! Zřejmě se někdo takový najde, protože firma Xdress, jenž toto prádlo vyrábí, má docela dobrý odbyt. Jednotlivé kousky stojí 16,50 až 20 eur (asi 412 až 506 korun a dají se objednat na www.xdress.com). Co vy na to?

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 515