Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: Shutterstock

Nechutné recepty na krásu. Z Hollywoodu

Hollywoodské herečky prozradily, jak na to.

Slouží jako vzor pro miliony dívek na celém světě. A to především proto, že jsou opravdu krásné. Proto rozhodně potěší, že odhalily svá kouzla. Hollywoodské herečky prozradily, co je tajemstvím jejich krásy.

Catherine Zeta Jonesová
Devětatřicetiletá herečka a manželka Michaela Douglese tvrdí, že po každém jídle si dá jablko na vyčištění zubů. Když není po ruce, vystačí si i s jahodou. A jak docílila lesku svých vlasů? Myje si je prý v medu a pivu!

Cindy Crawfordová

Krom jiného má tahle supermodelka úžasnou pleť. Pokud chcete mít taky takovou, zkuste její recept. Cindy používá mléko jako zvlhčovač. Mléko namixuje s vodou a stříká si ho po obličeji po celý den. Uklidňuje to pleť.

Halle Berryová
Halle se asi jako každá žena potýkala s celulitidou. Vyřešila to tak, že si dává na nohy lázeň z rozmačkaných kávových zrnek. Prý proto, že káva urychluje metabolismus.

Eva Longoriaová
Zoufalka Eva Longoriaová používá na obličej krém z placentové bílkoviny. Díky tomu pořád tak září. Krém obsahuje enzymy, vitamíny, antioxidanty i aminokyseliny. To všechno je pro pěkně vypadající obličej vhodné.

Julia Robertsová
Ostřílená Julie holduje olivovému oleji. Pravidelně mu svěřuje své ruce. Olivový olej jí pomáhá udržovat hebkou pokožku a zároveň posiluje nehty. To je kombo!

Teri Hatcherová
Další zoufalka Teri si nebojí do vany vylít lahev vína. Udržuje si tak hebkou pokožku. Antioxidanty ve víně jí také pomáhají k tomu, aby pokožka vypadala čerstvě.

Sandra Bullocková

Slečna Drsňák byla vždycky trochu neortodoxní. Její představitelka Sandra Bullocková je na tom podobně. Na oči si patlá krém proti hemeroidům, který zpevňuje kůži, což se zřejmě nehodí jen na hemeroidy, ale i na oči.

Jennifer Anistonová
Představitelka Rachel z Přátel je prostě kočka a nedílnou součástí její skvělé vizáže jsou bohaté kadeře. Čekali byste nějaký drahý šampón? Inu, jak se to vezme. Jennifer si prý zamilovala šampón, kterým se myjí koně.

Tak vidíte, nebojte se experimentovat, nebo si jen vezměte inspiraci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49