Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

FOTO: Lindsay Lohanová se z nouze vrhla na módu

Módní návrhářkou se může stát kdokoli.

Herečka Lindsay Lohanová je v poslední době známá spíš kvůli skandálům než hereckým výkonům. Není divu, že se proslýchá, že má finanční problémy. S jejím obsazováním to poslední dobou moc slavné není, přesněji řečeno, už po ní ani pes neštěkne.

magazin.cz

Možná kombinace toho všeho dohnala třiadvacetiletou herečku k tomu, aby se nad sebou zamyslela. A výsledkem je, že představila vlastní módní řadu, která se sestává hlavně z legín, kabelek a triček.

Kolekce by měla zamířit od obchodů v červnu. Snad tento výlet do světa módy dopadne lépe než předchozí. Podepsala totiž tříletou smlouvu s módním domem Ungaro, ale nakonec spolupráce trvala jen jeden rok. Tři roky byly nad možnosti problémové hvězdy.

magazin.cz

Ovšem je otázkou, zda bude vůbec mít s novou kolekcí úspěch, někteří módní kritici ji totiž dost strhali. Dámský magazín Wear Daily napsal: „Kolekce nenabízí nic z toho, co člověk od mladé Lohanové čeká. Být mladá, krásná a kontroverzní žena, která vypadá dobře na fotografiích, nestačí.“

Jiným se zase kousky od Lindsay líbily: „Mě se velmi líbí ty malé hedvábné šaty, které navrhla s Estrellou. Mají skvělou barvu. Jsou bláznivé, krátké a sexy,“ prohlásila Stephanie Solomonová z Bloomingdale.

Jak se její móda líbí vám?

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 45