Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Barbora Kolářová / foto: Korzo

Holky s hezkýma nohama, inspirujte se!

Samozřejmě, že je čistě na každé z nás, co si obleče.

Záleží mimo jiné na situaci, povaze akce, na kterou se chystáme, ročním období, věku, vkusu, sebevědomí a samozřejmě i na postavě každé z nás. Někdo se možná ohradí, že je věcí každé ženy, co si na sebe obleče, a že nemá postavu modelky, nevadí. Ale já si přesto dovolím prohlásit: Dámy, buďme soudné! Krátké šatičky, které odhalí nožky, by si tedy na sebe měly obléci jen ty, které jednoduše mají, co ukázat. Souhlasíte?

Barbora Kolářová
Hodnocení: 100%

Bára vsadila na výrazný prvek svého modelu, kterým je květinová aplikace. Ta zdobí nejen její šaty, ale podobná se vtipně opakuje i na střevících a na náramku, což model povýšilo ještě o stupínek výše. Psaníčko je zvoleno vkusně. Líčení včetně rudého laku na nehtech je také naprosto v souladu s outfitem. Jednoduše je Bářin model vhodný k následování.

magazin.cz


Eva Čerešňáková
Hodnocení: 55%

Eviny šaty spíše připomínají pohodlný domácký oděv a navíc mám pocit, že minimálně o číslo větší… Modelka se outfit snažila vylepšit spoustou šperků, což ale ve finále nebylo dobrým nápadem, jelikož jednotlivé kousky spolu neladí a je jich tak nějak přespříliš. Set náušnic a náhrdelníku by jistě stačil.

magazin.cz

Kateřina Smejkalová
Hodnocení: 35%

Nenechte se zmást, Kateřina si svou róbu blbě nedrží, ona je jednoduše blbě ušitá! Červený model, zřejmě z dílny některé tuzemské krejčové, se opravdu nepovedl. Asymetrie zvláště na večerních róbách vypadá dobře, ale musí se s ní zacházet opatrně. Tady, nejen, že šaty nelichotí postavě, ony ji dokonce deformují… Škoda, zbytek outfitu je skvělý – mám na mysli stříbrné psaníčko a střevíčky.

magazin.cz

Michaela Štoudková
Hodnocení: 90%

Sympatická Míša oblékla minišatičky z lesklého materiálu s korzetovým živůtkem. Ani nohy odhalující délka, ani materiál, který přidává nějaké to kilo, nejsou v případě této modelky na škodu. Může si je jednoduše dovolit. Dokonce i diskutabilní kotníčkové botky nejsou v jejím případě přešlapem. Ženě s krátkými či nedokonalými nohami by dobrou službu neprokázaly, naopak by je opticky zkrátily a rozšířily, Míša může být ale v klidu.

magazin.cz

Taťána Kuchařová
Hodnocení: 95%

Taťána poslední dobou sází na image sexy dračice. Konečně! Rolí seriózní o deset let starší paní dokonalé si tahle holčina zbytečně škodila. Pouzdrové šaty v modré barvě, která blondýnkám, jak známo, sluší, Miss padnou jako ulité. Sexy zvlněný účes dodal Táně šmrnc!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 69