Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iva Frühlingová / foto: Kenvelo

Staňte se hvězdou, zúčastněte se castingu!

Jedinečná příležitost stát se modelkou!

Možná je to pro vás absolutní novinka, možná už jste o tom slyšeli, ale pokud chcete být in v oblasti módy a popadnout své štěstí za pačesy, měli byste se zúčastnit právě probíhající akce KENVELO MODEL SEARCH 2010. Kenvelo se totiž podílí na vzniku profesionální modelingové agentury K1 Models, jejíž ředitelkou je úspěšná modelka a zpěvačka Iva Frühlingová!

Co se kolem toho děje?

magazin.cz
Ve vybraných obchodech Kenvelo u nás i na Slovensku právě probíhají castingy, jejichž seznam můžete stáhnout zde. Konkurzy potrvají až do 10. 6. 2010.  Z každého castingu vybereme nejlepší, kteří postoupí do dalšího kola, jež proběhne v červnu v Praze.

Nepropásněte svou šanci! Hledáme totiž zajímavé dívky ve věku 14 až 23 let s výškou nad 170 centimetrů a chlapce ve věku 16 až 25 let s výškou nad 178 centimetrů. Užší výběr modelek a modelů dostane zdarma portfolio a setkartu, naučí se správně chodit, pečovat o své tělo a dozví se to nejdůležitější o modelingu.

Finále téhle exkluzivní soutěže proběhne v druhé polovině června 2010, kdy odborná porota vybere jednu dívku a jednoho muže, kteří získají smlouvu s K1 Models na 100 000 Kč!

magazin.cz
Bonus navrch…
Ti, jenž se neumístí, ale nemusí být smutní - budou moci být zařazeni do rovněž nově vznikající partnerské castingové agentury, díky které budou mít šanci zahrát si ve filmech, reklamách a účastnit se dalších zajímavých aktivit.

A ještě něco pro každého!
V obchodech Kenvelo momentálně můžete pořídit perfektní jarní a letní outfity, které se neustále obměňují tak, jak přichází teplé počasí. V průběhu našich castingů navíc bude mít ten který obchod 30% slevu na zboží pro každého nakupujícího! Takže honem klikněte na stránky www.k1models.cz a zjistěte si, co ještě potřebujete k tomu, aby se z vás stala opravdová hvězda módních mol a světových značek, případně kde právě můžete nakoupit levněji…

Celý průběh velké modelingové soutěže můžete sledovat také na oficiálních stránkách www.kenvelo.cz/casting  a samozřejmě v Kenvelo magazínu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28