Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: kimberlilyonline.com

Hurá! Konec čouhajících zadků

Další nápad, který rozvířil stojaté módní vody.

Nosíte rády bokovky, ale vadí vám, že při každém předklonu vykoukne z kalhot kousíček vašeho zadku? Pak pro vás máme řešení, se kterým přišla designérka Kimberly Brewerová. Vymyslela lepící krytku, která se připevní na problematické místo, tedy na horní část hýždí, těsně nad žlábek mezi půlkami. A je po problému.

Do této chvíle prakticky neznámá umělkyně se sama potýkala s problémem čouhajího zadku. Její vášní jsou bokové kalhoty a k těm tento estetický zádrhel zkrátka patří. Ale na rozdíl od ostatních žen se s tím rozhodla poprat a vynalezla krytku.

AT je vyrobena z hypoalergenní džínoviny zdobené kameny a výšivkou. Na výběr je hned z několika možností. Spodní strana je opatřena lepícím proužkem, který se umísťuje přímo na kůži. Při problematických pohybech tak vtipně zakryje intimní místečko.

Pokud po tomto neobvyklém doplňku zatoužíte, můžete si ho objednat na stránkách Kimberly. Vyjde asi na 300 korun, což není nijak hrozné.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 68