Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Před tetováním přemýšlejte! Nebo dopadnete...

Až takhle špatně to může dopadnout.

Na světě jsou tisíce schopných tatérů, kteří vám na tělo udělají krásný obrázek, na jaký bude radost pohledět. Existuje ale přinejmenším stejný počet špatných tatérů, kteří si myslí, jak jsou dobří, ale výsledek je obvykle strašlivý.

Kromě toho, že takoví tatéři nemají vkus a schopnost skutečně dobře tetovat, obvykle také pracují se zastaralým, mnohdy i špinavým náčiním. Nebývá proto výjimkou, že do vás napustí více inkoustu, než by bylo záhodno, případně že z jejich jehel chytnete nějakou nepěknou nemoc.

Pravdou ale je, že některá tetování by dobře nezvládl ani mistr světa. Jsou totiž špatná od začátku do konce, tedy především jejich výběr. Dobrý tatér by vám ale poradil, ať do toho nejdete a necháte si udělat něco lepšího.

No, někdo takové štěstí neměl a teď musí chodit s tímhle.

Vylučující slečna
Tak tohle je opravdu síla. Nechat si přes celá záda udělat nepěknou siluetu vylučující slečny, na to už člověk musí mít kuráž.

Kráva
Když máte velké břicho, nemusíte si na něj hned nechat tetovat krávu s obřím řitním otvorem, kterou navíc obletují hovada či co to je.

magazin.cz

Opravdová tragédie
Nechat si na hruď vytetovat kýčovitý nápis „Krásná tragédie“, báli bychom se jít do plavek.



Mozek s vajíčkem

Tohle není vyloženě ošklivé tetování, ale ten motiv je opravdu, ale opravdu odvážný. Na holou lebku talíř s mozkem, volským vokem a vidličkou, to vážně jen tak někdo nemá.

Kentaur
Tohle je možná největší příšernost, jakou jsme kdy viděli. Jakýsi ošklivý muž s koňským tělem, tedy kentaur, s dramatickým a duhovým pozadím. Nevíme proč, ale připomíná nám to kolotoče.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 198