Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba / foto: sxc.hu

FOTO: Vtipné svatební prstýnky

Chystáte letos veselku? Pokud si nechcete na prst narazit „klasiku“ v podobě zlatého kroužku, ale toužíte po nějakém extravagantnějším modýlku, tady je inspirace...

Prýstek s „úesbéčkem“
Jako snoubenci byste o sobě měli vědět (téměř) všechno – minimálně alespoň svůj zdravotní stav, majetkové poměry a to, co každý z vás plánuje do budoucna... Pokud chcete miláčka překvapit ještě dalšími informacemi, můžete mu je nahrát do jeho snubního prstýnku s USB. To se pak bude divit, co má doma za „dáreček“!


Hello Kitty, buď mojí...
Mňau... Kocourku nebo kočičko... chcete svou lásku stylově zpečetit u oláře? Pořiďte si prstýnky Hello Kitty! Oba tyto kroužky jsou z platiny. Designér je navrhl tak, že ženich má „kočičí kukuč“ ukrytý na vnitřní straně šperku, zatímco jeho vyvolená se tvářičkou Hello Kitty může pochlubit na vnější straně prstýnku. No jo, co by se nepochlubila, vždyť vedle té vyryté čičinky je vsazený pravý diamant!


Holka, dej si loka!

Tento šperkařský vtípek ocení převážně milovníci panáků. Součástí snubního prstýnku je totiž skládací kalíšek, který se dá rychle rozložit k použití. Výrobce šperk doporučuje používat na whisky, v našich šířkách by se možná hodil k zdravotnímu „frťanovi“ slivovice nebo becherovky. Že se ale nejedná jen o spotřební zboží, ale i o skvost, dokládá zdobení prstýnku krásným kamínkem.

Životní pouto Pata a Mata
Jste kutilové tělem i duší? Trávíte víkendy v některém z kutilských velkorájů na okrajích města? Pak je tento „páreček“ stvořený právě pro vás. Šperky jsou ze zlata a fungují na bázi matičky a šroubku. Pokud své svatební šperky dobře utáhnete, nemělo by se vaše manželství rozpadnout.

Každý jsme jen jednou částí puzzle
Protiklady se prý přitahují. Dokonce tak, že můžou skončit i u oltáře. Pro ně je vyroben tento puzzle prstýnek. Jedna část je z klasického žlutého, druhá z bílého zlata.


Kroužek pro masochisty
Stačí, když vlezete do „chomoutu“ a už tušíte, co vás čeká... Tento prstýnek jasně nastiňuje útrapy a ponižování ve stavu manželském. Otázkou je, jak dlouho to zmiňovaný odvážlivec vydrží...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57