Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Triumph

Multifunkční podprsenka: Vypěstuje rýži!

V Japonsku je možné opravdu všechno.

Tento ostrovní národ je neuvěřitelně otevřený a zvídavý. A toho využívájí výrobci, kteří uvádějí na trh šílenosti, s kterými by v Evropě nebo Americe neměli žádnou šanci.

Poslední příklad za všechny: Firma spodního prádla Triumph přišla s podprsenkou, ve které si můžete vypěstovat rýži. A důvod? V japonských městech v poslední době stoupla obliba farmaření. Všichni chtějí něco pěstovat, ale v přelidněných městtech na to není místo.

magazin.cz

Proč nezabít dvě mouchy jednou ranou? Zvýraznit si poprsí a ještě se moci věnovat své zahradnické vášni. Že je zahrádka moc malá? Nevadí. Důležitá je kvalita, nikoli kvantita.

Jak vlastně podprsenka vypadá? Je vyrobena z recyklovaného plastu a košíčky jsou k sobě připevněny pásky. Obsahuje půdu a rýžová semínka. Nezapomeňte zalévat!

„Podprsenka je velice pohodlná. Mnohem více, než byste si při pohledu na ni mysleli,“ svěřila se modelka Reiko Aoyama. „Nosit ji je vážně sranda.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 93