Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Dlouhé vlasy, krátký rozum. A co Ewa Farna?

Staré pořekadlo o dlouhých vlasech a krátkém rozumu asi znáte.

Jak a kde vzniklo se asi nedozvíme, ale zřejmě jej vymyslel nějaký šovinista, který měl spadeno na ženy jako takové – dlouhovlasé totiž v minulosti byly všechny. Ať je to jak je to, myslíte, že rčení platí i o našich celebritách? Že ty s dlouhými vlasy mají méně rozumu než ty krátkovlasé?

Tereza Kerndlová
Hodnocení: 99%

Tereza žije už sedm let s majitelem kadeřnického salónu. A tak není divu, že se jí dostává té nejlepší vlasové péče. Má za sebou několik experimentů s kratší délkou vlasů a i s tmavší či se světlejší barvou.

Přirozeně kaštanové vlasy s jemným melírem jsou přesně to, co krásce s hlubokým pohledem sekne. Slušivá je i pěšinka prostřed, která souměrnému obličeji jen prospěje. Zpěvačce musím pochválit i líčení ve stylu šedesátých let – výrazné oči a matná růžová rtěnka. Paráda!

magazin.cz

Lucie Hadašová
Hodnocení: 90%

Málokdo asi ví, že Lucie je původně tmavovláska a že její platinová barva vlasů je čistě jen záležitostí chemie. Dlužno ale dodat, že této hnědooké krásce světlý odstín moc sluší, ve své přirozené barvě by vypadala přece jen fádně.

Pokud budete chtít zkusit podobný experiment, tak se vždy vydejte do renomovaného kadeřnictví, kde vás to sice bude stát nějakou tu kačku, ale aspoň si nezničíte vlasy a nebudete mít místo nich nažloutlý chemlon. Lucie svému vlasovému porostu dává zabrat i žehlením, ale zřejmě vlasům dopřává opravdu jen tu nejkvalitnější péči, jelikož na první pohled není znát, že by je měla zničené.

magazin.cz

Tereza Maxová
Hodnocení: 90%

Tereza nepatří k ženám, které by často měnily image. Už léta ji zdobí delší kadeře, které jsou umně promelírované několika odstíny. Výsledkem je krásný plastický účes, který působí lehce a mladistvě.

Průkopnicí této úpravy vlasů je americká herečka Jennifer Anistonová známá ze seriálu Přátelé. Ta neváhá za pravidelnou odbornou úpravu dlouhých vlasů utrácet nepředstavitelné sumy, ví ale, co dělá – díky tomu se stala ikonou nejedné fanynky Přátel, které ji svého času houfně následovaly a po svých kadeřnicích chtěly přesně ten samý účes, co nosí jejich Rachel.

magazin.cz

Ewa Farna
Hodnocení: 80%

Ewa už dávno není děvčátko, které na sebe strhlo pozornost skvělým zpěvem a dospěláckým vystupováním. Dnes je z ní mladá žena, která evidentně ví, co chce. Ať už se to týká hudby, koncertních outfitů nebo úpravy vlasů.

Ty si nechala lehce ztmavit a dodala jim šmrnc zajímavým střihem – hustá ofinka dává vyniknout očím, prostřihaná délka působí upraveně. Časem uvidíme, jestli se zpěvačka odváží i ke složitějším účesům, které by na podiu mohly vypadat hodně efektně.

magazin.cz

Monika Absolonová
Hodnocení: 70%

Monika si své od přírody tmavé vlasy nechala o pár odstínů zesvětlit a udělala dobře. Ve světlejších vlasech vypadá mladší a navíc ještě více vynikly její kočičí oči. Co se střihu vlasů týče, byla bych pro, aby vyzkoušela ofinku, která by trochu zakryla její velmi vysoké čelo – obličej by pak byl více souměrný.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40