Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šílené bikini, které (ne)zdobí pláže

Který z následujících modelů byste oblékly?

Burkini
Tento koupací úbor zvaný burkini vytvořila australská společnost Ahiida. Jejich cílem bylo navrhnout plavky, které „budou respektovat islámské náboženství a zvyklosti, aniž by omezovaly životní styl aktivní muslimské ženy.“ No alespoň ušetří peníze za opalovací krémy s UV faktorem.

magazin.cz


Nejdražší bikini na světě

Utratili byste 30 milionů dolarů za jedny bikini? Zní to bláznivě, ale je to pravda. Tyto blýskavé bikini navrhla Susan Rosenová s firmou Steinmetz Diamonds. Plavky obsahují diamanty zasazené do platiny. Modelka Molly Simsová si je oblékla na obálce Sports Illustrated Swimsuit z roku 2006.

magazin.cz

Rozpustné bikini
Německá firma vyvinula zázračné bikini, které zmizí ve chvíli, kdy si dívka, která je má na sobě, půjde zaplavat. Zmizí totiž při styku s vodou a nechají ženu úplně nahou. Vypadají jako opravdové plavky, působí jako opravdové plavky, nosí se jako opravdové plavky, ale jsou vyrobeny z materiálu, který se rozpustí po pár sekundách ve vodě.

magazin.cz

Bikini se zabudovaným měřičem UV
Že dlouhý pobyt na slunci je zdravý škodlivý, ví každé malé dítě. Ale málokdo mu dokáže odolat. SmartSwim Bikini from Solestrom jsou první plavky, které mají UV měřič zabudovaný přímo do látky. Je na baterie, jejíž životnost je dva roky. A samozřejmě je i voděodolný. A řeknou vám, jakou UV dávku vaše pleť dostala.

magazin.cz

LED bikini
Tohle jsou možná nejděsivější bikini vůbec. Mají zabudované LED osvětlení, které partner může požívat třeba k navigaci v davu. Jenže na pláži je přeci světlo...

magazin.cz

Salátové bkini
Organizace na ochranu zvířat PETA přišla se sexy plavkami pro vegetariány, které jsou vyrobené ze salátu. Mají evokovat Evu v ráji. Co myslíte, povedlo se?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46