Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Trendy úlet: Ponožky trčící z bot!

A je tu podzim. A jsou tu nové módní trendy. Některé jsou opravdu hodně odvážné... Tak třeba tenhle...

Přehlídka ponožek
Už začíná pořádně fučet, proto není od věci se pořádně obléknout... Módní hitovka pro podzim 2010 zní: „To chce klid a nohy v teple“ - tedy, nasadit si pořádně výhřevné ponožky a na to kotníčkové či šněrovací botky... Ale teď pozor - fusekle či podkolenky neschovávat, ale nechat je naopak trčet navrchu, klidně ohrnuté, jen zkrátka musí být vidět!



Tlusté jen pro dlouhány
I když se to nezdá, tento trend má svá úskalí. Módní stylisté varují, že ohrnuté ponožky opticky zkracují nohy, takže si ho mohou dovolit pouze „dlouháni“ s dlouhými nožkami. Pokud jste menšího vzrůstu a chtěli byste tento úlet vyzkoušet „na vlastní kůži“, máme pro vás náhradní řešení: místo tlustých kotníčkových ponožek zvolte raději podkolenky z tenčích materiálů.


Jaké barvy jsou v kurzu?
Nosí se ponožky všech vzorů a délek. Frčí typické „barvy podzimu“ - zemité tóny, lesní zeleň, šedá, béžová... Ženám se doporučují vyzkoušet i pastelové odstíny...


Varianta s kalhotami

Pokud nosíte ponožky k delším kalhotům, tak je rovněž nezapomeňte pořádně zviditelnit. A to tak, že zastrčíte konce kalhot do vašich vlněných návleků. Podle stylistů budete vypadat štíhleji. Jen jen na vás, jestli to otestuje na vlastním těle, nebo tento „podzimní úlet“ odpískáte.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43