Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Hudson Jeans

Malá Georgia Jaggerová: víc sexy než kdy jindy

V některých rodinách se krása a úspěch dědí.

Ve čtvrté reklamní kampani, kterou Georgia May Jaggerová nafotila pro Hudson Jeans, ukazuje své mladistvé sexy vypracované tělo.

magazin.cz

Na fotografiích propagujících kolekci nadcházející sezóny osmnáctiletá kráska svůdně pózuje v černé podprsence a džínách, následně se předvádí už jen v kalhotách.

Na barevné fotografii vidíme teenagerský idol ležet na posteli jen v miniaturním vyhrnutém třičku a pochopitelně... modrých džínsech.

Nová hvězda?
Celá série ukazuje, že Georgia, dcera Micka Jaggera a Jerryy Hallové, je na nejlepší cestě stát se příští britskou top modelkou.

Přede dvěma lety se Georgie nechala zlanařit módní agentkou Tori Edwardsovou, která by ráda získala do své stáje i její matku a starší sestru Lizzie.

A i když se Georgia věnuje modelingu jen na částečný úvazek, velmi se jí daří: už se objevila na titulní stránce prestižního Vogue, stala se tváří značek Rimmel a Versace a účinkuje v kampani pro Chanel.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27