Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

FOTO: Brutální vlasové úlety...

Mít na hlavě bezkonkurenční účes je sen každého z nás. Někdy to ale kadeřník přepískne...

Kohout s „áčkem“
Kdepak, tato slečna není žádná slepice, ale anarchistka. Navíc, soudě podle účesu, docela skalní. Doufejme, tedy, že jí žádní radikální pravičáci „nepošramotí“ tak pěstěnou „frizúru“.

magazin.cz


Punkáčská svatba

Ona miluje jeho. On zase ji. A oba milují punk. Nevěsta si místo vlečky raději udělala tříproudého kohouta.

magazin.cz

Háro s „přestávkou“
Chlapík se pokusil oživit své bujné afro čtyřmi copánky, které kadeřník upletl těsně u hlavy. Kdyby si je nechal udělat po celé hlavě, bylo by to lepší...

magazin.cz

Mikádo nahoře bez...
Poněkud netradiční verze mikáda - bez ofiny.

magazin.cz

Háro s „kluzištěm“
Řídké vlasy nejsou pro dlouhovlasáče žádný med. Tento chlapík se nechtěl dívat, jak mu každý den háro opadává a tak si ho na pár místech oholil holicím strojkem.

magazin.cz

Čapka, která se neztrácí
Tak co, je ti zima, hochu? Ale, kdepak dědečku Mrazíčku.... Na letošní podzim a zimu jsem si pořídil super čepičku... Z pravých vlasů...

magazin.cz

Dárkové balení
Na princeznovský účes jsou potřeba dlouhé vlasy, nebo alespoň příčesky v podobné barvě kštice. Dívky na obrázku si pro svá falešná hára zvolily zlatavé příčesky. Výsledek: Vypadají jako špatně zabalená bonboniéra.

magazin.cz

Tekoucí sprcha
Extravagantní účes připomínající sprchovou hlavici, ze které prýští voda, zaručeně upoutá pozornost. Bohužel ne takovou, jak by si majitelka vlasového modýlku přála...

magazin.cz

Zlatá střední cesta
Chlapík na obrázku se nemohl rozhodnout, zda si kompletně nechat udělat ježka, nebo si uchovat delší vlasy. Nakonec to vyřešil šalamounsky - zlatou střední cestou, která odděluje oba styly.

magazin.cz

Vlasový walkman
Dnes je holohlavců hodně. Proto se tento mladík rozhodl pro svou variantu, která počítá s proužkem vlasů rámujícím horní část hlavy.

magazin.cz

Zákeřný culík
Slečna má ráda rafinovanost. Její holá hlava je proto ozvláštněna pejzy a dredatým culíkem.

magazin.cz

Vzpomínka na ofinku
Blonďák se nemohl rozloučit s ofinkou, a tak si ji ponechal v jiné verzi. Co na jeho „culíčky“ řekne za pár let oční lékař?

magazin.cz

Sexy hrábě
Tento mladík s „elvisovským“ vzhledem vsadil na extravagantní ofinu ve tvaru hrabiček či vidličky. Jak se mu přes ty provazce asi kouká na svět?

magazin.cz

Méně je někdy více
Indové jsou prý konzervativní. To ovšem není případ tohoto chlapíka. Ten se totiž vzhlédnul v punkovém kohoutu, ale také v romantických culících. Dlouho asi nevěděl, co by mu slušelo víc, tak si dopřál obojí. Tato kombinace se však nakonec ukázala jako nepříliš dobré spojení...

magazin.cz

Červený trpaslík
Někomu se líbí. Někomu zase ne. Na to ale červený trpaslík kašle. Jemu se jeho citrónová hlava a červené vousy zamlouvají.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58