Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová i Geislerová si hrají na návrhářky! Mají na to?

Modelka Agáta Hanychová si našla novou zábavu a tou je návrhářství. Respektive „vymyslela“ tylovou krátkou nabíranou sukýnku, kterou nabízí ve svém e-shopu, a světe div se, o její zboží je prý nebývalý zájem.

Agáta Hanychová
Hodnoceni: 85%

Agáta moc dobře tuší, jak je sláva pomíjivá a to zvláště ta, která je postavená na mladistvém těle a sexy pózách. To se jednoduše nedá dělat věčně a tak začala myslet na zadní kolečka a vrhla se na módní návrhářství. Ve své kolekci má topy, mikiny, minišaty a hlavně nabírané sukně.

Na křest CD Ivety Bartošové si vzala tylové pouzdrové minišaty, kterým samozřejmě nemohla chybět vícevrstvá sukně. Dívčí model doplnila o jehly a sexy lokny. Vypadá velmi dobře až na detail celokovových hodinek, které se k romanticky laděnému modelu nehodí.

magazin.cz

Aňa Geislerová
Hodnoceni: 99%

Aňa má hravost v krvi a rozhodla se, že kus přenese i do své první kolekce. Modely navrhovala opravdu poctivě, od barev přes materiály až třeba po knoflíky.

Na přehlídku, která se konala na Národní třídě a modelky měly místo klasického mola kapoty aut, přišla herečka v modelu „z vlastní“ dílny. Kabát je prý inspirován svrchníkem její babičky, s šaty v dráždivě rudé barvě sladila barvu rtěnky a kozačky celku dodávají punc, který hlásá, že takto oděná žena jednoduše ví, co chce. Detail v podobě broží a ohrnutých rukávů, které odhalují podšívku v barvě šatů, jsou třešinkou na dortu. Paráda!

magazin.cz

Helena Houdová
Hodnoceni: 100%

Podruhé těhotná modelka přímo srší sexappealem! Je až neskutečné, jak některé těhotné ženy mohou vypadat sakra dobře. Kromě nesporné krásy na tom zřejmě má svůj podíl i zdravé sebevědomí, které česká modelka určitě má.

Černé minišaty na ramenou zdobené řetízky vkusně doplnila legínami a setem šedivých lodiček a psaníčka do ruky.

magazin.cz

Markéta Divišová
Hodnoceni: 75%

Další těhotnou modelkou je Markéta Divišová, která se nedávno vdala. S partnerem čekají prvního potomka, těhotenství zatím na modelce není patrné.

Vcelku po barevné stránce nudný model okořenila jen volba legín, které Markéta přiznala v celé parádě. Milým detailem je uzel na topu a krásné zlaté hodinky. Semišové kozačky jsou nesmrtelné a v zimě jich na ulici určitě potkáme stovky.

magazin.cz

Zuzana Belohorcová
Hodnoceni: 85%

Zuzana už shodila všechna v těhotenství nabraná kila a vzhledem ke standardní velikosti dekoltu už zřejmě malou Salmu nekojí. Černočerný model, který tvoří jednoduché pouzdrové šaty, neprůhledné punčochy a trendy kotníčkové boty s otevřenou špičkou má, svůj půvab.

Zuzana celek oživila rudým lakem na nehtech a výraznými šperky – dvěma prsteny a hodinkami v pánském stylu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32