Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gábina Partyšová / foto: Korzo

Partyšová má smůlu, zlatokopka bude už napořád!

Někomu stačí pár korun, jinému nepomůžou ani miliony.

Někteří z vás možná pamatují na moderátorské začátky Gábiny Partyšové. Po „geniálním“ nápadu Lenky Hornové tehdy spatřilo světlo světa její uměle vytvořené dvojče Rebeka. Gábina se díky němu zviditelnila a možná to přispělo k tomu, že sbalila milionáře Josefa Koktu.

Dnes je z ní dáma, která obléká modely slovutných značek, žije v luxusních domech, část roku tráví v zámoří a moderování má již jen jako koníček. Pomohly jí ale miliony k tomu, aby se z ní stala stylová ikona?

Holka od kolotoče - 30%
Top z lesklého materiálu hojně kolem krku vylepšený aplikací z blyštivých kamínků by zasloužil kombinaci s elegantnějšími kalhotami. A nebo alespoň s džíny, které budou mnohem kvalitnější a vzhledově nebudou připomínat kolotočářský model „zdobený“ nekvalitně provedeným vyšisováním.

Drobná světlá kabelka v kombinaci s těžkopádnou černou obuví s kulatou špičkou je dalším krokem vedle. Tohle se Gábině fakt nepovedlo!

magazin.cz

Úlet s minišaty - 40%
Ajaj! Gábina nikdy moc nedala fyzické aktivitě a spíše se jen hlídala v jídle. To ale od určitého věku k dosažení krásné štíhlé postavy nestačí, pak už pomůže jen makat, makat a makat a do toho se jí zřejmě moc nechce.

Moderátorka nemá hezké ruce, ani nohy a i ani takové boky, aby je mohla vystavovat v úzkých minišatech. Bohužel… V jiném modelu bude určitě větší kočka, ale v lesklých, nakrabacených minišatech ne.

magazin.cz

Konečně trefa - 90%
No konečně model, který Gábině sluší! Kobaltové šaty z kvalitního materiálu mají přesně takový střih, který je lichotivý k její postavě a neupozorňuje na nedostatky. Černé doplňky ve formě kabátu a bot spolu vkusně ladí. Super!

magazin.cz


Peníze nejsou všechno - 60%

A zase ty hrozné džíny! Takhle fušersky provedené šisování nemají snad ani kalhoty z tržnice a tam jistě Gábina nenakupuje… Tady je jasně vidět, že peníze nejsou všechno, kolikrát lze za levný peníz koupit mnohem hezčí hadříky než jsou ty za tisíce, chce to jen mít vkus a chuť hledat to pravé.

Flitry na topu, vzor na bundě a cvoky na kabelce spolu měly zřejmě ladit, ale bohužel se tak nestalo. Opět to chtělo trochu míň chtít…

magazin.cz


Džínová královna - 80%

Obléci se do džínového od hlavy až k patě je vždycky trochu riskantní. Gábina z toho ale vybruslila docela bez problémů. Barva kabátku ladí s barvou kalhot a černé luxusní doplňky ladí s kožešinovým zdobením svršku.

Jedinou kaňkou na modelu je vyčuhující bílá košile, která v celku působí trochu jako pěst na oko.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22