Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: huffingtonpost.com)

VIDEO: Pády modelek!

Být modelkou není někdy lehké. Občas se stane i nějaký ten „pracovní úraz“...

Dvakrát na zemi
Každá módní přehlídka je stres. Skoro každá modelka si před ní dá „zvláštní dietu“, aby její štíhlá figura ještě více vynikla. Pak se nasouká do ultra úzkých šatiček, vezme na sebe ultra vysoké botky a jde se projít na ultra úzké pódium, kde na ní upírají zrak desítky diváků. Není divu, že občas se stane nějaké to faux pas.

Tato polská modelka Monika Jagaciak na přehlídce značky Hervé Légera, kterou vlastní módní návrhář Max Azria, měla špatný den. Nejenom, že ji chůze na mole nešla (působila značně prkenně), ale navíc si střihla hned dva ošklivé pády. Snad to nebude znamenat i pád její modelkovské kariéry...

Totální propad
V módní branži se občas šetří. Ovšem na špatných místech. Modelka, která předváděla modely v městě americkém městě Charleston, si dovolila přejít molo středem a to se jí stalo osudným.

Nikdo totiž nepředpokládal, že centrální část takovéto „módní pěšinky“ má tak papírovou konstrukci. Stačilo na ni šlápnout a modelka se propadla do země. Podobně se v pravěku lovili mamuti...

 

Odchod s jednou botou
Vysoké podpatky jsou někdy zrádné. Stačí špatně šlápnout a už letíte k zemi. Tato modelka se neudržela na černých jehlách a dopadla přímo na kolena.

Po tomto nepříjemném zážitku už nebyla schopná na těch „značkových chůdách“ udržet balanc a tak se raději odplížila jen s jednou botou na noze.



Topmodelka dvakrát na kolenou

Stejně padavou náladu měla i známá topmodelka Agyness Deyn, která během jednoho výstupu na mole spadla hned dvakrát! První pád zvládla hvězda s humorem, když přišel druhý... řekla si, že už toho bylo dost. Sundala ty šílené jehly, co měla na nohách, a vydala se k zákulisí bosky. Inu, takový luxus si může dovolit jen Agyness!

Padlá rudá zář
Dlouhé nabírané šaty, k tomu vysoké podpatky a ještě tréma... Kdo by z toho nepadl? Krásné blondýnce, která „žuchla“ na přehlídce značky Elie Saab, se nelze ani divit.

Otázkou je, kdy módní návrháři budou myslet více na ženy a přestanou své kolekce zaštiťovat vysokými podpatky, které podráží nohy i zkušeným modelkám.

Na pád dámy v rudém se můžete podívat ZDE!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34