Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Červená / foto: Shutterstock

Čím potěšit partnera? Sebou v sexy spodním prádle!

Když se zeptáte mužů, v čem se jim ženy líbí nejvíce, tak většina odpoví ve spodním prádle. Těch pár intimních kousků oblečení udělá s každým mužem divy, fantazie začne pracovat na plné obrátky…

Věřte mi, že většina normálních chlapů při pohledu na svou milou v krásném spodním prádle nekouká na špíčky, neřeší celulitidu, nezajímají ho nedokonalosti těla – vidí bohyni! A tak to má být, bohužel my ženy stále řešíme nějaké mindráky a kazíme si tím hezké chvíle s partnerem.


Zkuste si ale pořídit pěknou soupravu, která vám bude hezky sedět, a alespoň se pokuste nemyslet na to, že možná nejste dokonalá jako třeba modelky, které se tělem živí a většina z nich ho dostala jako dar od Boha, a jednoduše na sebe buďte pyšná! Uvidíte, že se pak budou dít divy! ;-)

A jaké prádlo z vás udělá bohyni?
Zapomeňte na nudu v podobě černé nebo bílé a sáhněte po barvách. Na výběr máte širokou škálu a tak i spodní prádlo může barevně ladit s vaším typem. Barva spodního prádla ale není vše, důležité je, aby vám dobře sedělo.

Podprsenka nesmí nikde škrtit, zadní díl musí tvořit spolu s ramínky pravý úhel, ramínka nastavte tak, aby se nezařezávala, prsa by měla v košíčcích pohodlně „sedět“, neměla by přetékat přes okraje, ale ani by neměla v podprsence lítat sem tam.


Střih kalhotek volte podle toho, kam a pod co si je oblékáte. Na sport sportovní pohodlné bavlněné kalhotky, pod společenské šaty třeba krajkový model, pod nízké bokovky zrovna tak nízká tanga, atd.

magazin.cz

Řekněte to zadkem!
Vtipné či výstižné nápisy se nosí na tričkách, proč by se ale nemohly nosit i na kalhotkách? Ty sice většinou neukazujete každému na potkání, ale trefně vybraný nápis můžete ukázat jen jednomu…


Nebuďte nudné!
Nuda je zabijákem všeho a tak nepatří ani do postele. Pořiďte si tedy kalhotky, které nenechají nikoho chladným a jsou vše možné, jen ne nudné.



A rada na závěr
Pokud v sobě přece jen nedokážete vydolovat ani špetku odvahy a stále se před partnerem ve spodním prádle stydíte, pořiďte si takové, které vás více zahalí. Takové, které bude stále sexy, ale vaše nedokonalé partie zůstanou zakryty.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24