Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Anna Linhartová / foto: Korzo

Mladé herečky na scénu! Stará gardo, třes se!

Přinese nová krev nový styl?

Nic naplat, životní koloběh je nezastavitelný, a proto staří odcházejí a na jejich místo přicházejí mladší. To samozřejmě platí i v herecké branži. Herečky stárnou a tak jsou na role mladých žen a dívek potřeba nové tváře. Tentokrát si představíme pět začínajících hereček. Která má styl v malíku?

Kristýna Nováková
Hodnocení: 85 %

Kristýnu jsme mohli poprvé vidět v roli nezbedné dcery Jiřího Kodeta v kultovních Pelíšcích, od té doby se její kariéra pomalu, ale jistě rozjíždí.

Kristýna není typ, který by sledoval poslední trendy, spíše inklinuje k vlastnímu stylu. Jednoduché tričko s vtipným potiskem doplnila vlněnou šálou starorůžové barvy. Absence líčení z ní dělá téměř -náctiletou slečnu, a to je Kristýna už pyšná maminka.

magazin.cz


Nikol Štíbrová
Hodnocení: 80 %

Nikol se proslavila rolí v seriálu Pojišťovna štěstí, od té doby se občas někde objeví, ale zatím to není úplně ono. Stíhá ale vymetat jeden večírek za druhým a pošilhává i po pěvecké kariéře.

Módu má asi jako každá žena ráda a často si pohrává s různými trendy prvky a zvláště s doplňky. Tady sáhla po extravagantních náušnicích a velkém kovovém náramku, kterými doladila jednoduchý černý model. Účes z vyčesaných vlasů je dobrou volbou, hezky jí protáhl obličej.

magazin.cz


Veronika Nová
Hodnocení: 80 %

Veronika v poslední době zhubla hezkých pár kilo, a tak by se mohla směle postavit na molo vedle anorektických modelek…

Sportovní móda nesluší všem, ale Veronice určitě ano, i když ještě lépe by vypadala v romantickém stylu. Jasně modrá černovláskám sluší. Kšiltovku by si ale měla posunout více do čela. Doufejme, že tahle kočka, která zazářila v seriálu Ordinace v růžové zahradě, už brzy dostane další roli.

magazin.cz


Tereza Voříšková
Hodnocení: 75 %

Tereza vypadá na první pohled jako líbezná panenka, dokud ale nepromluví. Hlas má nakřápnutý zřejmě díky kouření. Vyjímala by se s ním dobře jako členka drsné rockové skupiny, ale k rolím princezen se pravdu nehodí.

Tereza v módních vodách zatím tápe, zkouší na sebe navěsit kde co. Zatím jí to díky mládí, hezké postavě a líbivé tvářičce prochází, ale časem by to chtělo najít si styl, který sedne právě jí. Jupka ve vojenském stylu je trendy, zelené chilli papričky v uších ladily se stejně barevnými prvky outfitu.

magazin.cz


Anna Linhartová
Hodnocení: 80 %

Anna je dcerou herečky Jitky Asterové. Po mámě zdědila živočišnost a narezlé vlasy. Ty jsou ostatně její ozdobou, majitelky podobného porostu hlavy by se ho určitě neměly zbavovat!

Naopak je třeba se svými krásnými vlasy chlubit, co to jde. Annin styl je hodně veselý a neotřelý. Tady jsou toho důkazem brýle se silnými kulatými obroučkami a kostkovaný motýlek.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20