Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: vogue.de

Victoria Beckham si na obličej maže ptačí exkrementy

Tajemství krásné pleti Victorie je poněkud... nechutné...

Sperma býků nebo masožravé rybičky – to jsou jen některé bizarní metody, které ženy používají ve jménu krásy. Poslední výkřik módy v oblasti péče o pleť se téměř vymyká dobrému vkusu. Jedná se o slavičí exkrementy, které se sbírají na japonském ostrově Kjúšú.

Tuto kúru si můžete dopřát třeba v newyorském centru Shizuka Spa, nebo v londýnském Hari’s. Unikátní přísada zanechá pleť krásně lesklou a jakoby oloupanou.

Něco extra pro boháče
Exkrementy malých zpěváčků se suší pod UV lampou a pak se smíchají s rýžovou moučkou, minerální vodou a aplikují se jako pleťová maska. Kúra vás vyjde na necelé čtyři tisíce korun, tedy nic levného. Ovšem lidé jako Victoria a David Beckhamovi si rádi připlatí, aby vypadali co nejlépe. Oba jsou velkými fanoušky této zkrášlující kúry.

Rodinný přítel hvězdného páru médiím prozradil: „Když Victoria navštívila Japonsko, obdivovala čistou pleť tamních žen. Pak zjistila, že si pomáhají touto metodou. Velice ji to zaujalo, když se vrátila do Spojených států, tak našla v New Yorku salony krásy, které kúru poskytují.“

„Když to vyzkoušela, úplně tomu propadla. Její pleť vypadala úžasně. Dokonce i doma používá krém, který obsahuje slavičí exkrementy,“ prozradil zdroj Daily Mailu.

magazin.cz

Tajemství krásných gejš
Západní civilizaci seznámila s unikátní japonskou kosmetikou Shizuka Bernsteinová, která ji v roce 2007 přivezla do New Yorku. Prý ji inspirovala její matka, když vyprávěla, jak si gejši odstraňovaly bílý, těžký make-up. „Ptačí exkrementy obsahují enzym, jenž odstraňuje staré odumřelé buňky z vrchní vrstvy pokožky,“ vysvětluje Shizuka.

Rachel Marshallová, jedna ze zákaznic Bernsteinové, neskrývala své překvapení, když zjistila, co se v zázračně působící masce skrývá: „Nemohla jsem uvěřit, že to obsahuje ptačí exkrementy. Vůbec to tak nesmrdí, spíš jako zatuchlá rýže. Navíc se po aplikací cítím tak osvěžená a relaxovaná. Byla to opravdu unikátní zkušenost.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22