Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Takko

Pánové, tahle móda se vám nebude líbit!

Ano, ano, je to tak… Jarní trendy přinesou do dívčích šatníků opět kousky, které druhá polovina populace vyloženě nemusí.

Kalhoty s rozkrokem proklatě nízko
Když tahle móda před dvěma lety začínala pronikat do ulic, nikdo nevěřil, že půjde o masovou záležitost. Zpočátku to vypadalo, že si extravagantní kalhoty na sebe navleče maximálně pár výstřednic, a tím to skončí. A ono ne…

Kalhoty, které tak trochu připomínají miminkovské dupačky, má v šatníku každá druhá. Existují v nesčetných provedeních, a tak si opět vybere majitelka téměř jakékoliv postavy. Délka může být až po kotníky a nebo také jen ke kolenům.

Materiálů je také nepřeberné množství – v teplém období lehoučké splývavé, v zimním teplejší, například tvíd. Letos na jaře poletí hlavně džínovina, respektive její odlehčená varianta. Ke kalhotám obujte nejlépe tenisky, parádnice se ale nemusí bát ani jehel.

magazin.cz


Legíny jako kalhoty

Je to tak, i tento kousek přes značnou nelibost mužů stále zůstává v dámských šatnících. Pánové mají prostě smůlu, legíny lze totiž obléci téměř k jakémukoliv stylu. Sluší sukním, šortkám, sportovní módě, ale mohou vypadat i elegantně. Letos byste měly být podle módních tvůrců odvážné a nosit legíny jako kalhoty, tedy bez zakrytého klínu.

magazin.cz


Žádné výstřihy

Je to tady, letos si pánové pohledů do hlubokých výstřihů neužijí. A nebudou k vidění ani bříška… Poletí totiž topy delšího střihu s minimálně vykrojenými výstřihy, které neodhalí ani náznak ňader. Muži se tedy budou muset spolehnout pouze na svou fantazii.

magazin.cz

Barvy letos nečekejme!
Pokud se těšíte, že po nudné zimě se na jaře ulice zalijí veselými barvami, tak máte smůlu. Děvčata, která chtějí být in, se totiž oblečou pouze do černé a bílé. Ještě ke všemu ozdobí potisky triček převážně lidské obličeje, které mohou působit až lehce psychodelicky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63