Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Jarní trend: Motorkářské bundy

Připravte se na jaro – pofrčí motorkářské bundy!

Staňte se motorkářkou, vyzývá Burberry…
Váháte, co nového si pořídíte na jaro? Tak určitě nevynechejte motorkářskou bundu, jde totiž o jeden z hitů nadcházejících měsíců!

Letošní motorkářskou sezónu odstartovala módní značka Burberry, která přišla s kolekcí Heritage Biker. Modelky, jež tuto novou image předváděly, na sobě měly různé typy motorkářských bundiček, v kombinaci s kalhotami či sukněmi.


Noste, co pokládáte za nositelné
Jak už to tak bývá – návrháři si něco vymyslí, ale málokdo má odvahu to nosit! Pokud se vám zajídá představa chodit od hlavy až po paty v koženém oblečku, vezměte si z tohoto trendu to nejuniverzálnější – bundu.

Jakou barvu si vybrat?

Ideální je černá klasika, která se hodí ke všemu. Skvěle ale vypadají i modely v kovově laděných odstínech stříbrné, bronzové či zlaté. Neprohloupíte však ani tehdy, pokud vsadíte na neutrální odstíny šedé či béžové.


Jaký střih?
Na výběr máte několik variant. V kurzu budou krátké, rovně střižené bundičky, které sluší obzvláště štíhlým dívkám.

Nosit se bude také klasická, černá motorkářská bunda, bohatě zdobená zipy a kovovými aplikacemi (cvočky, řetězy).

Pokud je to na vás moc tvrdé, můžete vyzkoušet něžnější variantu, která střihem připomíná trenčkot s klopami a místo zipů má knoflíky. Díky projmutému pasu vypadá dobře s výrazným (například tyrkysovým či zlatým) páskem.


Co k nim nosit
K bundám se hodí kožená – ale i normální látková – minisukně. Drsný motorkářský styl vypadá dobře v kontrastu s romanticky laděnými šaty. Slušet vám ale budou i upnuté džíny na tělo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19